Click pentru a trimite e-mail

O barcă cu 10 persoane s-a răsturnat pe canalul Sulina. O persoană este dispărută în apele Dunării

709 Shares

*UPDATE:În evenimentul naval au fost implicat un grup de 11 persoane (conducătorul ambarcațiunii ,ajutorul acestuia și 9 muncitori constructori). Dintre acestea, doar conducătorul ambarcațiunii este dispărut în apele fluviului, fiind căutat, toate celelalte persoane ajungând în siguranță la mal.
Pentru executarea operațiunilor de căutare s-a constituit și o echipă de scafandri mixtă formată din personal ISU Tulcea și Garda de Coastă.

Din primele verificări, a rezultat că, 11 barbati cu vârste cuprinse între 30 si 66 de ani, din județele Ilfov, Giurgiu și Tulcea, în timp ce se deplasau cu o ambarcatiune pe brațul Tulcea, în dreptul milei marine 34+500, aceasta s-ar fi răsturnat, iar persoanele ar fi căzut în apă.
10 dintre persoane s-au salvat, una singură, un bărbat de 62 de ani, din Tulcea, fiind dispărut în apele fluviului.

ora 12,00: Luni, 11 Mai 2020, în jurul orei 11:20, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, a fost anunțată prezența unei ambarcațiuni răsturnate la intrarea pe canalul navigabil Sulina.

Doi pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea s-au deplasat cu o ambarcațiune rapidă de căutare salvare la locul producerii evenimentului.

Din primele informații în ambarcațiune s-ar fi aflat 10 persoane. Nouă dintre ele s-au autosalvat.

Intervenția este în curs de desfășurare.

Vom reveni cu amănunte.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com