Click pentru a te abona

“Nu vrem să murim de foame împreună cu copii noștri, în casă”! Mesajele românilor pentru parlamentari. De ce unii pot pleca la muncă și alții nu?

736 Shares

* cred că toți, dar toți parlamentarii au obligația să facă ceva concret pentru acest popor ținut cu forța în casă*La noi nu sunt decât promisiuni fără acoperire pentru că nicio așa-zisă măsură nu ne-a ajutat până acum să ne cumpărăm pâine la copiii și bătrânii noștri care, apropo, chiar sunt sechestrați și uitați în case (uneori singuri și flămânzi)”*Cum trebuie să procedăm ca să plecăm naibii oriunde în lumea asta ca să muncim?*de ce unii pot pleca la muncă și alții nu pot?

Românii izolați în case care nu mai au unde munci și nu au primit nici un fel de ajutor anunțat de Guvern, cer în mod imperativ ca starea de urgență să înceteze și să se adopte măsuri concrete.

Am primit numeroase mesaje prin care suntem rugați să le facem publice. Oamenii vor să știe în mod concret, pe zile, pe săptămâni care sunt planurile, strategiile făcute de autorități. Redăm în continuare câteva dintre aceste mesaje pentru că aceasta este datoria noastră de jurnaliști

„Economia Romaniei este în cădere maximă și avem deja peste 1 milion de șomeri. Prelungirea ar duce la peste 2 milioane de șomeri și o revenire la perioada de foamete de la mijlocul, până la sfârșitul anilor 90.

Parlamentarii României trebuie să voteze în interesul nostru, al oamenilor care i-am votat și i-am trimis în Parlament să scoată legi pentru noi, pentru țară, nu pentru grupurile de interese care-și fac chiar și acum campanie electorală. Puteți explica celor care nu înțeleg exemplul Germaniei, Austriei și mai nou Danemarca, Suedia și Cehia, unde deja se plănuiește să se mai relaxeze din restricții și să repornească economia. Sunt bani reali care intră în relansarea economiei. La noi nu sunt decât promisiuni fără acoperire pentru că nicio așa-zisă măsură nu ne-a ajutat până acum să ne cumpărăm pâine la copiii și bătrânii noștri care, apropo, chiar sunt sechestrați și uitați în case (uneori singuri și flămânzi)”

„Suntem mulți cei care spunem NU continuării stării de urgență. Sunt deja destul de mulți oameni care nu mai pot să stea în izolare din cauze financiare și psihice. Dacă starea de urgență va continua, ultima  noastră grijă va fi despre acest virus deoarece economia va fi distrusă, va fi la pământ și nimeni, nici un partid nu ne prezintă un plan de speranță, un plan economic pe care să-l înțelegem. Totul este fără transparență, sunt prezentate niște cifre iar ecourile disperate ale oamenilor internați care sunt ajutați așa după cum vedem cu toții și cred că toți, dar toți parlamentarii au obligația să facă ceva concret pentru acest popor ținut cu forța în casă”

„Întrebare pentru toți parlamentarii, indiferent din ce partid fac parte: Cum trebuie să procedăm ca să plecăm naibii oriunde în lumea asta ca să muncim să nu-i lăsăm pe ai noștri să sufere de foame, să nu ne ia băncile casele pentru că și aici este o poveste care se termină tot cu mai mulți bani?! Vă rugăm să scrieți, să transmiteți lucrurile astea  politicienilor de care ne-am săturat pentru că toți, dar toți sunt bine mersi și nu le pasă de noi. Dacă vă este frică nu mai faceți meseria asta, de jurnaliști”

„Suntem oameni trecuti de 65 de ani, ne-au dat liber la aprovizionarea hranei și a medicamentelor de doar 2 ore timp în care nu ajungem decât la niște magazinașe care-au înțeles că este perioada cea bună pentru a crește din ce în ce mai mult prețurile. Să știți că cei de la Asociațiile de proprietari ridică din umeri că nu știu nimic și că avem de plătit la fel de mulți bani ca inainte, facturile vin în continuare iar pensiile noastre sunt la fel de mici după 40 de ani de muncă primim 1500-1800 de lei care dispar din primele zile. Dacă vreți să scăpați de noi, găsiți alte metode, să „ieșim din sistem pe cale naturală „după cum spuneau în 2009 …aceiași politicieni care sunt mereu votați, probabil tot de noi”

„Pentru TOTI PARLAMENTARII – Aveti de facut o alegere între două rele:
* 1: oamenii care vor fi infectați cu SARS-COV-2 dar care totuși ar avea o șansă să se recupereze. Alta problema ar fi supraîncărcarea sistemului medical, dar acesta nu a fost proiectat NICAIERI IN LUME pentru o asemenea pandemie, toți au problemele care sunt și la noi. ȘI, DE FAPT, CÂȚI OAMENI AU FOST TESTAȚI PÂNĂ ACUM? DE CE NU TESTAȚI LA FEL CA ÎN STRĂINĂTATE PENTRU CĂ AȚI PRIMIT O GRĂMADĂ DE BANI PENTRU TESTE ȘI ECHIPAMENTE???
* 2: vom avea în total mult peste 2 milioane de șomeri și foarte- foarte curând tot mediul privat va muri și nu va mai avea cine să plătească taxe și impozite pentru a plăti inclusiv salariile medicilor, pentru materiale sanitare, sau ale funcționarilor, ale șefilor și politicienilor, atunci ce veți face???”

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

2 Raspunsuri la “Nu vrem să murim de foame împreună cu copii noștri, în casă”! Mesajele românilor pentru parlamentari. De ce unii pot pleca la muncă și alții nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com