Click pentru a te abona

”Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri”

0 Shares

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a fost, este și va rămâne o personalitate puternică, de anvergură internațională. Majestatea Sa a fost memoria vie a României reale, cu istoria, tradițiile și valorile sale sacre, un reper de moralitate și demnitate, un mare Om de stat care, aproape un veac, a scris capitole importante în istoria României moderne.

Tinuta Sa suverană, diplomația și prețuirea cu care ne-a reprezentat în lumea întreagă, iubirea blândă și necondiționată pentru toți românii, ne onorează și ne obligă să nu uităm adevăratul Său testament transmis prin discursul memorabil ținut de MS Regele Mihai I al României la împlinirea vârstei de 90 de ani în fața camerelor reunite ale Parlamentului României:

”Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri. Cele mai importante lucruri de dobândit după Libertate și Democrație, sunt Identitatea și Demnitatea. Viața mea a fost o lungă și loială așteptare. Așteptarea ca Europa să-și vină în fire, așteptarea ca România să se întoarcă la ea însăși. Se cuvine să rezistăm prezentului și să ne pregătim viitorul! Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credință și fără memorie.” MS Regele Mihai I al României.

Rămas bun, Majestate. Dumnezeu să Vă odihnească în pace.

Cu profund respect

Deputat Mirela Furtună

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com