Click pentru a te abona

,,Nu-ți posta viața, trăiește-o!”ne sfătuiesc copiii și tinerii din Mahmudia.Campanie de informare a efectelor cyberbullying-ului

0 Shares

Trăim  într-o nouă lume la care suntem nevoiți să ne adaptăm „din mers” si care ne creează noi responsabilități, în primul rând față de copii. Reprezentanții noii generații petrec ore întregi în mediul online. Desigur, nu putem nega beneficiul internetului, dar nici nu avem dreptul moral să ignorăm efectele adverse ale navigării excesive pe internet.

Odată cu dezvoltarea serviciilor social media, s-au înmulțit și pericolele pe care le prezintă online-ul. Astfel că, o mână de tineri din comunitatea noastră, sprijiniți de  Asociaţia Culturală ,,Centrul Cultural Delta Dunării” Mahmudia,  implementează  timp de  2 luni, începând cu 1 octombrie 2017, până în 30noiembrie 2017, proiectul pentru limitarea și prevenirea violenței pe internet:

,,Nu-ți posta viața, trăiește-o!” 

SCOPUL  PROIECTULUI

Creșterea gradului de siguranță a navigării pe internet în vederea limitării și prevenirii situațiilor de hărțuire pe internet a copiilor și tinerilor din Mahmudia

OBIECTIVELE PROIECTULUI

  1. 1.     Conștientizarea unui număr de 50 de copii și tineri  din comunitate cu vârste între 7 și 18 de ani și a 50 de adulți, asupra pericolelor la care sunt expuși în mediul on line copiii și tinerii, pe parcursul a 2 luni.
  2. 2.     Oferirea de oportunități de petrecere a timpului liber pentru 30 de copii din comunitate, timp de o lună, în defavoarea internetului.

GRUPUL ȚINTĂ:  300 copii și tineri  din comunitate cu vârste între 7 și 18 de ani și părinții acestora.

ACTIVITĂȚI PROPUSE:

  1. Campanie de informare și conștientizare a efectelor cyberbullying-ului (hărțuirea pe internet) – ,,Be safe on internet”:

a)     Întâlniri  de informare privind importanta siguranței pe internet la care vor participa beneficiarii direcți;

b)      ,,Be safe on internet” – atelier practic de valorificare informațiilor privind protejarea în mediul on-line.

  1. Activitatea ,,Nu-ți posta viața, trăiește-o !”:

a)      Atelier foto.

b)     Atelier de dans

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com