Click pentru a te abona

Nu rata șansa de a schimba în bine destinul României. Spune „DA” la Referendum și votează-ți europarlamentarii(!)

288 Shares

 Ziua de 26 Mai 2019 este Ziua în care putem schimba destinul României! Este Ziua cea Mare. Și trebuie să știti: secțiile de vot se deschid la ora 7,00 a.m. și se închid la orele 21,00. De ce să votezi ? Votezi pentru că ziua votului este ziua în care puterea este în mâinile tale! Votezi pentru că ai acest drept constituțional. votezi pentru că îți pasă ce se întâmplă cu tine, cu viitorul tău, al familiei, prietenilor, al românilor, oriunde s-ar afla (!) În ziua asta doar tu ești cel care decizi cine va conduce această țară!

Noi, liberalii, vrem să construim . Vrem să facem ceea ce PSD nu a reușit să facă împreună cu aliații lor. Suntem singurul partid care poate învinge PSD. Un vot pentru bun simț, normalitate și viitorul european al României. Nu îți irosi acest drept ! Votează PNL!

În acest an se împlinesc 30de ani de la Revoluție. De aceea avem datoria ca în acest an să readucem România românilor liberi, celor cinstiți și muncitori, celor care își iubesc țara și își doresc dezvoltarea cu adevărat a României. Aceasta este șansa pe care o are Partidul Național Liberal de a aduce România în primul rând ! Partidul Național Liberal este singurul partid din România care beneficiază de cele mai puternice și solide relații europene, este ascultat și respectat la cel mai înalt nivel al UE. Partidul Național Liberal face parte din cea mai puternică și influentă familie de partide din Uniunea Europeană, Partidul Popular European (PPE). Partidul Național Liberal este cel mai mare și mai puternic partid din România în PPE. PNL are oamenii, realizările, programul și bunele relații europene cu care va aduce România în primul rând în Uniunea Europeană. În beneficiul românilor, alături de români. E timpul României!

Haideți la vot pe 26 mai ! Eu în această zi sigur voi ieși la vot și voi vota DA la referendum ! Voi vota Partidul Național Liberal aflat pe poziția 5 de pe buletinul de vot!

Deputat PNL Vasile GUDU

288 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com