Click pentru a te abona

Nouă comandă la Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea

0 Shares

Într-un cadru festiv, în prezenţa generalului de brigadă Adrian ROMANICĂ, şeful Direcţiei Management Operaţional din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, a Prefectului Judeţului Tulcea, a reprezentanţilor instituţiilor cu care Jandarmeria Tulcea colaborează pentru îndeplinirea misiunilor şi a cadrelor militare din Comandamentul de unitate, s-a dat citire ordinului de numire în funcție a noii comenzi la Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea.

jandarmi Conform legii și a regulamentelor militare s-a desfășurat „Ceremonia de predare–primire a comenzii şi Drapelului de luptă al unităţii”, între colonel VIZITIU Pavel, inspector şef al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi începând cu data de 01 martie 2015 şi locotenent-colonel BORDEI Ion. Locotenentul colonel Ion Bordei conducea de circa o lună de zile Serviciul Organizare şi Coordonare Misiuni din cadrul IJJ Constanţa .

„Prin ordin al Inspectoratului General al Jandarmeriei, începând cu data de 01 martie 2015, se împuterniceşte inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, locotenent – colonel BORDEI Ion,  detaşat din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa,  iar maior MIHALACHE Dănuţ, detaşat din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, se împuterniceşte prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea”.

Lt.col. BORDEI Ion l-a înlocuit cu scurt timp în urmă, la Constanţa, pe Nicolae Pascu, care a trecut în fruntea unei alte subunităţi, la cerere. Postul locotent – colonelului Ion Bordei din fruntea Serviciul Organizare şi Coordonare Misiuni din cadrul IJJ Constanţa va fi scoasă la concurs abia după ce acesta va deveni şef cu acte în regulă la Tulcea.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com