Click pentru a te abona

Nicolae Ciucă: Îmi respect în continuare jurământul dat ca militar, iar, pentru mine, obiectivele țării sunt întotdeauna mai presus de orgoliile personale sau de partid

75 Shares

„Acum doi ani, am fost ales președinte al Partidului Național Liberal, în slujba României și a românilor. Votul pe care l-am primit la Congresul de la începutul lui aprilie 2022 mă onorează, în fiecare zi. Motiv pentru care, de atunci, iau decizii bazate pe ceea ce este bine pentru partid, pentru oameni și pentru țară.

Nu a fost o perioadă ușoară, iar testele electorale din următoarele luni vor defini PNL, dar și România, pentru anii care vin. Am intrat în politică în 2019 pentru a construi. România de atunci suferea de instabilitate politică și de multiple crize. Ca general, nu am luat mereu decizii ușoare. Și niciodată bazate pe orgoliu.

Îmi respect în continuare jurământul dat ca militar, iar, pentru mine, obiectivele țării sunt întotdeauna mai presus de orgoliile personale sau de partid. Configurația actualei guvernări și formula în care intrăm în alegerile europarlamentare sunt esențiale pentru stabilitatea și securitatea României. Sunt mândru de faptul că partidul nostru are curajul de a lăsa diferențele deoparte și de a porni într-o misiune comună – cu scopul de a dezvolta România, indiferent cine ne sunt aliații”

a declarat Nicolae Ciucă.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

75 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com