Click pentru a te abona

Nici sporul de izolare de 200% nu aduce medici în Delta Dunării. Parlamentarii tulceni se luptă să candideze din nou iar tulcenii se întreabă pentru ce.

0 Shares

Ultima oră: Un bebeluș a murit imediat după naștere. Mama acuză faptul că a fost lăsată într-un travaliu prelungit.

*medicii din Secția de Terapie intensivă (dar nu numai) a Spitalului Județean de Urgență Tulcea sunt nemulțumiți de volumul mare de muncă și de veniturile mici*toate acestea pot duce la lipsa de performanță*Consiliul Județean Tulcea a modernizat și echipat spitalul cu aparatură de ultimă generație dar medicii nu vor la Tulcea pentru că nu au perspective.

medici

“Problema medicilor se acutizează cu fiecare zi care trece spitalele riscă să intre în colaps dacă nu se găsesc soluțiile necesare pentru optimizarea sistemului în ansamblul său. Problemele de la Tulcea sunt problemele care se regăsesc în toate unitățile spitalicești din țară Nu este nici un secret că ne confruntăm cu un deficit mare de medici pentru că foarte mulți dintre colegii noștri aleg să plece în străinătate. Sigur, este vorba despre salarii, despre felul în care pot practica medicina, despre specializare…Continuăm să căutăm soluții la Parlament, la Guvern, peste tot unde există o posibilitate de a rezolva această gravă problemă cu care ne confruntăm. Aici, la Tulcea,  Consiliul Județean a oferit locuințe pentru medici, a modernizat în mare parte Spitalul Judetean de Urgență, a adus echipamente performante dar…medicii continuă să ne ocolească” spune managerul SJU Tulcea, dr. Tudor Năstăsescu.

Reamintim faptul că societatea civilă a ieșit în mai multe rânduri în stradă pentru a trage un semnal de alarmă, autoritățile locale au făcut toate demersurile necesare pentru a aduce medici de specialitate la SJU Tulcea. Se pare că nici măcar sporul de izolare de 200% acordat pentru medicii care ar veni în arealul deltaic nu-i încântă pe medici.

Se fac demersuri ca acest spor să se aplice tuturor medicilor care ar putea veni la Tulcea, întreaga zonă fiind considerată una defavorizată.

Așteptăm cu interes ca toți parlamentarii tulceni, indiferent de culoarea politică să fie mai preocupați și cu mult mai activi din acest punct de vedere și, măcar pe ultima sută să vedem că fac ceva și pentru cetățenii care le-au acordat șansa de a reprezenta județul Tulcea în Parlamentul României și de a câștiga venituri remarcabile. Așa spun și cred tulcenii care așteaptă de la parlamentarii lor să facă și altceva în Parlamentul României decât să-și asigure pensii mai mari și deplasări mai mult sau mai puțin exotice. N-ar fi rău să-și prezinte fiecare parlamentar realizările celor 4 ani de ședere în parlament, 8 sau 12…ani, pentru unii (!!!!)

Notă: Vom veni cu fișe complete pentru activitatea fiecărui parlamentar tulcean, pentru că, apropo, este chiar momentul în care  duc o luptă de gherilă pentru un nou mandat.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com