Click pentru a te abona

NEOS Academy: locul unde tinerii învață ce este FERICIREA. Atelier de Cinema terapie

17 Shares

*”am învățat cum să îmi eliberez gândurile și trăirile negative, să le las libere, exact ca pe niște porumbei care au fost într-o colivie atâta timp, chinuindu-se. Consider că prin participarea la acest proiect învăț să mă cunosc pe mine”*”când suntem în contact cu emoțiile noastre, când admitem că întâmpinăm obstacole, le identificăm și găsim și resursele pentru a merge mai departe”

A început Academia NEOS. Locul unde tineri din toate colțurile țării, vor participa la acest proiect până pe 18 noiembrie. Aceștia vor afla cum să își gestioneze emoțiile, cum să își înfrângă temerile și cum să treacă peste obstacole. 

”NEOS Academy este un proiect prin care tinerii sunt ajutați să se cunoască mai bine pe sine, să evolueze din punct de vedere mental. În cadrul Atelierului de Cinema terapie, am învățat ceea ce la școală în mod obișnuit tinerii nu învață – ce este fericirea –  iar aceasta nu stă doar în lucrurile materiale. Tot în cadrul acestui atelier am învățat cum să îmi eliberez gândurile și trăirile negative, să le las libere, exact ca pe niște porumbei care au fost într-o colivie atâta timp, chinuindu-se. Consider că prin participarea la acest proiect învăț să mă cunosc pe mine”, a declarat Ovidiu Bălan, participant, student la Universitatea Transilvania, Brașov.

În cadrul NEOS Academy, concept propus de Asociația NEOS, tinerii participanți  vor participa la training-uri și ateliere de dezvoltare personală. Vor afla mijloacele de comunicare simbolică prin care se exprimă personalitatea, emoțiile și diferitele aspecte ale experienței umane. În cadrul atelierelor susținute de specialiști, psihologi și asistenți sociali, tinerii vor identifica mai ușor obstacolele și resursele, vor afla și cum se pot curăța de prejudecățile și erorile de atribuire pentru o societate sănătoasă, care este îndeajuns de încăpătoare pentru toată lumea. Specilaiștii Asociației NEOS vor susține training-uri pe lucrul în echipă, luarea deciziilor și comunicare, precum și depășirea barierelor de comunicare.

”Participanții au stat față în față cu nevoile, cu emoțiile lor în cadrul primului atelier de Cinema terapie. S-au redescoperit și sunt convins că aceste zile vor fi mult mai intense. Din experiența pe care o am în coordonarea unor astfel de proiecte, mi-am dat seama că dezvoltarea personală numai prin training-uri de comunicare, lucru în echipă, training-uri pe educație nonformală, nu sunt sufieciente. Putem vorbi cu adevărat de o dezvoltare personală atunci când suntem în contact cu emoțiile noastre, când admitem că întâmpinăm obstacole, le identificăm și găsim și resursele pentru a merge mai departe. Asta face NEOS Academy.”, a declarat Cristian Tănase, coordonator NEOS Academy.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com