Click pentru a te abona

Nemulțumirile Federației Sanitas trebuie rezolvate de Guvern: vorbim despre două domenii sociale extrem de importante, Sănătatea și Asistența Socială

2.4K Shares

„Nemulțumirile exprimate de reprezentanții Federației Sanitas trebuie luate în calcul de către Guvern, deoarece vorbim despre două domenii sociale extrem de importante, respectiv Sănătatea și Asistența Socială”

a declarat Michael Gudu, deputat PNL Tulcea.

Sanitas miting de protest

„Nu ne dorim cu siguranță ca lucrurile să degenereze ca în cazul fermierilor lăsați mult prea mult timp fără un dialog real, așadar trebuie începute discuțiile înainte  ca angajații acestor domenii să declanșeze greva generală, deoarece acest lucru ar putea bloca servicii publice vitale.

Ministerul Sănătății, Ministerul Muncii trebuie să prezinte Coaliției/Guvernului măsurile pe care le propun pentru evitarea grevei generale, după ce vor purta un dialog susținut cu sindicatele, în urma căruia să identifice soluții agreate.

Michael Gudu deputat PNL Tulcea

Observăm, de asemenea, o serie de măsuri luate de Ministerul Sănătății fără un dialog cu farmaciștii, de exemplu și mă refer la intenția ministerului de a limita consumul necontrolat de antibiotice.  

Se pare că Ordinul de ministru care a dorit să reglementeze acest domeniu are o serie de carențe, conform spuselor farmaciștilor.

Aceste carențe vor trebui discutate și consultate cu farmaciștii. Doar prin dialog deschis se poate ajunge la o soluție incluzivă, care să urmărească ținta Ministerului Sănătății și să respecte totodată filtrul pe care îl poate genera farmacistul în eliberarea sau nu a antibioticelor”

a mai declarat deputatul liberal Michael Gudu.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

2.4K Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com