Click pentru a te abona

Navrom Delta, două decenii de activitate în transportul naval de pasageri

179 Shares

Vineri, 24 mai 2019,  la festivitatea împlinirii a 20 de ani de activitate a Navrom Delta S.A. Tulcea în transportul naval de pasageri, președintele Consiliului de Administrație, Victor Iancu a prezentat istoricul celor două decenii de existență.

La eveniment au mai participat actualul președinte al Consiliului Județean, Horia Teodorescu, fostul președinte, Florin Hrițcu, primarul Constantin Hogea și directorul Navrom Delta, Nicolae Chichi.

„Foarte frumoasă prezentarea domnului Iancu privind cei 20 de ani de activitate, fiind de remarcat greutățile prin care s-a trecut. Un alt aspect care trebuie subliniat în prezentare este cel legat de faptul că Navrom Delta este sângele care transportă celulele și vitaminele, adică oamenii și hrana și celelalte mărfuri necesare oamenilor din Delta Dunării. Așa este: ar fi fost practic imposibilă viața în deltă, dacă acum 20 de ani nu erau oamenii care și-au dat mâna pentru a înființa această societate.

Atât pentru Navrom Delta cât și pentru instituțiile județului există un obiectiv comun, respectiv asigurarea conectivității. Podul peste Dunăre, Portul Tulcea, Portul Sulina și alte asemenea proiecte sunt într-o fază avansată de implementare, aspecte ce păreau imposibile nu cu mult timp în urmă. Ne zbatem să creăm, pe proiecte europene, acea flotă Navrom Delta mai flexibilă, în ceea ce privește dimensionarea unor nave, care să permită un flux mai rapid al pasagerilor către și dinspre Delta Dunării. Sunt lucruri care nu ar fi fost posibile fără istoria facută de acești oameni în 20 de ani, domnul Iancu fiind prima vioară în înființarea acestei structuri. Să vă dea Dumnezeu putere să continuați această activitate!“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Societatea Navrom Delta a fost constituită în anul 1999, ca urmare a inițiativei autorităților centrale și locale, CNFR Navrom Galați și a unor agenți economici, pentru a pune bazele unei activități stabile de transport pasageri, cu continuitate și care să răspundă dezideratelor și condițiilor specifice zonei Deltei Dunării.

Din 1999 până în prezent, de serviciul public oferit de Navrom Delta au beneficiat peste 3,1 milioane de călători, fiind transportate peste 65.000 de tone de mărfuri generale și bunuri de strictă necesitate.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com