Click pentru a trimite e-mail

Muzeul Satului de la Dervent

0 Shares

Muzeul de Arta Populara Constanta(CIMEC)          Muzeul de Artă Populară Constanţa şi-a propus introducerea în circuitul turistic a primei case tradiţionale care a fost strămutată în spaţiul destinat Muzeului Satului Dobrogean de lângă Mănăstirea Dervent. Locuinţa, strămutată anii trecuţi dintr-o veche aşezare a Dobrogei, Oltina, menţionată pentru prima dată într-un defter (registru turcesc) de la 1573, va putea fi vizitată cel mai probabil în primăvară. Instituţia constănţeană are, în documentarul etnografic, mai multe tipuri de case specifice Dobrogei, care ar trebui strămutate la Dervent pentru definitivarea acestui muzeu. Următoarea gospodărie care va fi mutată va fi din localitatea Râmnicu sau din Ion Corvin. Se doreşte ca Muzeul Satului de la Dervent să adăpostească toate tipurile de case din Dobrogea de Sud şi de Nord, pentru a conserva în acest fel specificul locuinţelor vechi dintre Dunăre şi Mare.

                                                               Asociatia Litoral-Delta Dunarii

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com