Click pentru a te abona

Munții Măcin: Festivalul de Turism și Ecologie „Mecanturist” 2015

0 Shares

În perioada 8 – 10 mai 2015, Asociația MECANTURIST Galați organizează Festivalul de Turism și Ecologie „Mecanturist” etapa I a Campionatului Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților competiție găzduită de Parcul Național Munții Măcin. Partenerii acestui eveniment sunt: Primăria comunei Greci, Parcul Naţional Munţii Măcinului, Rotary Club Galaţi Donaris, Dexter Serv S.R.L., Trupa CALEnDAR, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi, Imbold.

stafeta muntilor

Competiția, înscrisă în calendarul Campionatului Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților, este o competiţie sportivă de masă deschisă tuturor grupurilor de persoane, cluburilor și asociațiilor de turism și ecologie din țară, afiliate sau neafiliate.

Campionatul Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților este la a IV a ediție, iar anul acesta are în componență zece etape organizate în diverse masive din România, fiind o competiție specializată, al cărei clasament general este alcătuit exclusiv din probe ce pot fi cuantificate obiectiv conform Regulamentului Competițional Ștafeta Munților 2015.

Poate participa orice persoană care iubește muntele, are spirit de echipă și practică mișcarea în aer liber, neexistând restricţii de vârstă sau sex. Sunt necesare numai: o stare bună de sănătate, un nivel de pregătire fizică adecvat probei la care se înscrie, un echipament corespunzător și o gustare în rucsac.

Conform Regulamentului Competițional Ștafeta Munților 2015 vor fi 6 categorii de concurs a câte 3 probe obligatorii (raid montan, orientare și proba teroetică), pe echipe.

Probele opționale ale etapei sunt: proba de escaladă (noduri de alpinism pentru categoria Family, escaladă pentru celelalte categorii), proba de cross montan – probă individuală, proba de orientare cu GPS-ul – proba individuală și proba culturală.

Proba culturală se va încheia cu un recital trupa CALEnDAR, sâmbătă 9 mai începând cu orele 20,00.

Se vor acorda premii primilor trei clasați atât la fiecare categorie, cât și la „general” și multe alte premii surpriză.

Detalii despre organizare taberei, ora de start, traseul complet, lungime traseului, diferența de nivel și multe altele pe pagina oficială a Campionatului Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților și pe site-ul Asociației MECANTURIST: www.stafetamuntilor.ro și www.mecanturist.ro.

Toate probele organizate conform Regulamentului Competițional Ștafeta Munțilorsunt gratuite și nu se vor percepe taxe de participare.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

1 Comentariu
Vechi
Noi Cele mai votate
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

felicitari pentru documentare
sunt o niculiteanca

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com