Click pentru a trimite e-mail

Moto Delta 2013 – Moto Petrecerea Deltei Valea Fagilor, Luncavița, 30 august- 1 septembrie

0 Shares

poster_tulcea_2013_2SEAWOLVES Motorcycles Club, un club moto independent, inființat și dezvoltat in România, având originile și chapter-ul mama la malul mării, in Constanța, așa după cum se prezintă pe  http://www.seawolves.ro, organizează cea de-a II-a ediție a MotoPetreceriiDeltei in weekendul 30 august-1septembrie, in locul numit Valea Fagilor din zona Luncavița. Este vorba despre o pădure seculară situată pe malul unui lac unde participanții și-au propus să imbine spiritul de “haiducie” cu distracția intr-o formă cu totul specială a prieteniei oamenilor cu natura. Ospitalitatea luncavițenilor este bine-cunoscută astfel incât nu este de mirare faptul că primarul Ilie Ștefan a preluat acest party al Seawolwes Motorcycles Club in lungul șir al evenimentelor luncavițene și s-a oferit să le pregătească tradiționala ciorbă de pește proaspăt cu mujdei de usturoi -din plin- intr-una dintre cele mai speciale locuri din zona Hercinicilor.

Intrarea este liberă, cazarea la cort, meniul este variat iar prețurile sunt decente. Vor fi concursuri haioase și trupe care vor incinge atmosfera: MOTIV, THE MESSAGE, OVER, BUNCAR, HANGOVER, un foc de tabără uriaș și cântări folk oferite de Andrei Negulescu.

SEAWOLVES Motorcycles Club/ Brethren Of the Black Coast se declară a fi “o frăție de călăreți ai cailor de oțel, o familie”. Povestea lor a inceput in anul 2000 și a inceput să se lege cu adevărat prin anul 2003. Au fost calatorii, petreceri, experiențe cu totul și cu totul deosebite, momente frumoase dar și momente grele, momente de cumpănă, memorabile in totalitatea lor. “Am crescut impreună cu clubul iar clubul a crescut odată cu noi. Un singur lucru a rămas neschimbat și ne-a făcut din ce in ce mai puternici:. prietenia și respectul. Unul față de celălalt. Noi, Lupii De Mare motocicliști, suntem strâns legați unii de alții pentru că ne unește același spirit, aceleași principii de viață. Deviza noastră are la bază:Respectul, Integritatea, Onoarea și Loialitatea. Când suntem in “haită” ne simțim in largul nostru, ne simțim in siguranță, pentru că suntem impreună. Ne iubim și ne respectăm familiile dar și prietenii, respectăm orice motociclist care respectă la rândul său motorul și pentru care termenul de biker nu inseamnă vedetă pe șosea. Un loc special in inimile noastre il ocupă frații din Heavy Riders MC., legătura de suflet dintre cluburile noastre este reciprocă și necondiționată. Am pierdut de mult numărul kilometrilor parcurși impreună, dar, nu vom pierde niciodată amintirea și spiritul fratelui nostru Marius NABOKI Tescaru a cărui ultimă călătorie pe două roți a inceput la malul mării și s-a incheiat…in ceruri. R.I.P. Naboki…”  /SeaWolves/

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com