Click pentru a trimite e-mail

Modernizarea Serviciului Public de Ocupare prin “Eficiență și calitate în SPO – EC SPO”

0 Shares

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Tulcea implementează în calitate de beneficiar, Proiectul ‘Eficientă și calitate în SPO — EC SPO’ în parteneriat cu S.C. Tobimar Construct SRL Albă Iulia, S.C. Drummers Concept SRL București, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare și cu două organizații din Spania, “Desarrollo de Estrategias Exteriores” și “Serviciul Public de Ocupare” din Principatul Asturias. Demersul AJOFM Tulcea are ca scop îmbunătățirea calității, eficienței și transparentei serviciilor furnizate de structurile Serviciului Public de Ocupare (SPO) din Regiunile Sud-Est, Nord-Vest și Nord-Est. Dintre obiectivele specifice ale proiectului amintim: dezvoltarea de servicii de asistentă personalizată și abordare individuală pentru șomerii cu dificultăți de integrare pe piața muncii; dezvoltarea capacităților structurilor SPO de a furniza servicii on line și de tip self-service; facilitarea transferului de expertiză de la partenerii transnaționali pentru întărirea capacității SPO de furnizare de servicii orientate spre potențialul și nevoile clienților.

Prin proiect vor fi înființate în cele nouă județe din zona țintă 27 de infochioșcuri pe care vor fi afișate informații referitoare la piața muncii și tot atâtea puncte ‘self service’. Sistemul de furnizare de informații on line și servicii în regim de autoservire (self service) contribuie la reducerea presiunii care se manifestă acum asupra personalului SPO, redus numeric și care trebuie să relaționeze zilnic cu un număr foarte mare de clienți.

Proiectul presupune identificarea de tehnici și metode moderne de furnizare a serviciilor de ocupare a forței de muncă care să fie ulterior aplicate în Agențiile de Ocupare a Forței de Muncă, cele mai vizibile structuri ale Serviciului Public de Ocupare. O componentă importantă în cadrul proiectului o reprezintă acțiunile transnaționale, de identificare de bune practici de la partenerii din Spania.

Grupul țintă al proiectului îl reprezintă personal propriu al structurilor SPO din județele Tulcea, Brăila, Constantă, Suceava, Vaslui, Neamț, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Maramureș. Partenerii implicați în derularea proiectului sunt recunoscuți pentru preocuparea și rezultatele obținute în dezvoltarea organizațională pe bază de proiecte, lucrul în rețea și preocupările pentru furnizarea serviciilor de ocupare și incluziune socială.

Proiectul AJOFM Tulcea se va derula timp de 18 luni, până în iunie 2015. Este co-finanțat de Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 — 2013 ‘Investește în oameni !’, Domeniul major de intervenție 4.1 ‘Întărirea capacității SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare’.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com