Click pentru a te abona

Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul Vișina-Ceamurlia de Sus. Noi construim, alții doar vorbesc despre ceea ce noi facem deja.

674 Shares

articol de informare electorală

Din momentul în care tulcenii m-au ale președinte al Consiliului Județean Tulcea, o onoare și o sumă de obligații pe care mi le-am asumat, am știut că în primul rând trebuie să refacem infrastructura rutieră în tot județul, lucru, adevărat, deloc ușor dacă ne uităm cam arătau anumite tronsoane de drumuri județene.

Astăzi vă propun să vorbim despre un proiect care este finalizat deja în proporție de peste 80% în sensul că se mai fac lucrări la trotuare, rigole, urmează marcajele, așadar vă propun să vorbim despre un al proiect dedicat zonei de Investiții Teritoriale Integrate Delta Dunării (ITI DD) cu finanțare asigurată prin contribuția Consiliului Județean  Tulcea, cea mai mare parte fiind bani europeni, nerambursabili (așa după cum am reușit să realizăm cea mai mare parte a proiectelor pe care le prezentăm chiar dacă oamenii le știu, pentru că circulă pe aceste drumuri.

Proiectul Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul Vișina-Ceamurlia de Sus,  vizează creșterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale si urbane situate în proximitatea coridorului TEN-T (Constanţa – Tulcea – Brăila) prin modernizarea traseului de drum județean DJ222 Vișina – Ceamurlia de Sus,  creșterea mobilității populației și a mărfurilor din zona rurală situată pe traseul Vișina – Ceamurlia de Sus, prin îmbunătățirea calității rutiere, crearea de noi facilități de acces și mobilitate prin construirea de piste pentru bicicliști și modernizarea stațiilor pentru pasageri, creșterea gradului de siguranță în trafic prin investiții destinate siguranței rutiere.

La acest moment avem deja 25,148 km de drum județean modernizat, se lucrează la cele 8,9 km de pistă de biciclete construite/modernizate și la 15.229 mp suprafață trotuare/trasee pietonale modernizate/realizate și a celor 10 stații transport public și alveole construite, amenajate și semnalizate corespunzător.

Intersecțiile cu drumurile clasate sunt-intersecție cu DN 22 km 72+333 (pe DN 22 km 226+625); intersecție cu DJ 222B km 77+700; intersecție cu DJ 222B km 79+677; intersecție cu DC 63 km 68+075; intersecție cu DC 65 km 68+540.

Pentru siguranța în trafic sunt prevăzute indicatoare și semnalizare orizontală  cu marcaj rutier și urmează să se instaleze parapete metalice pentru  semnalizare verticală, cu indicatoare rutiere corespunzătoare. Se lucrează, de asemenea, la reabilitare și modernizare a doua poduri, și anume podul peste Pârâul Slava, Km 72+574, respectiv pod peste Pârâul Ceamurlia, Km 79+505.

Întreaga zonă prezintă un potential uriaș de dezvoltare socio-economică, culturală,  turistică datorită peisajului, a site-rilor arheologice ale Cetății Ibida, a Mănăstirii Uspenia și a unor străvechi centre religioase de rit vechi.

Am convingerea și speranța că oamenii de bună credință, cei care nu sunt înregimentați politic și ca atare nu sunt obligați să mă injure pentru că am îndrăznit să împlementez proiecte pe care județul nu le-a avut niciodată, așadar, mulțimea tăcută, cea care vede cum stau lucrurile în realitate, vor vota în consecință obiective realizate, concrete, palpabile, nu promisiuni goale de conținut, din păcate, chiar și formulate cu amatorism regretabil.

Oameni buni, Oamenii și Faptele fac Diferența.

Sunt Teodorescu Horia și candidez pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Tulcea

Comandat de PSD Tulcea, executat de APDR Dobrogeacult, CMFC 21200019

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com