Click pentru a te abona

Minoră dispărută . Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea solicită sprijinul populației în găsirea unei minore dispărute

minora-disparutaMinora, Vîrdaru Bianca Angela, de 17 ani din municipiul Tulcea, jud. Tulcea, este elevă în clasa a XI-a la un liceu din municipiu și a plecat, la 06.01.2015, de la domiciliul din Tulcea, unde nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmentele minorei sunt: înălțime 1,76, păr șaten lung peste umeri cu vârfurile vopsite în culoarea blond, ochi căprui, poartă ochelari cu rame negre.

La data dispariției era îmbrăcată cu bluză neagră, o geacă din fâș de culoare albastră cu alb, prevăzută cu nasturi și fermoar de culoare maron, cizme din imitație piele de culoare albastră.

Cine o recunoaște pe minoră sau are informații despre aceasta sau locul unde se află, este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau numărul de telefon 0240/506762.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.