Click pentru a te abona

Minoră dispărută de o săptămână. IPJ Tulcea solicită sprijinul populației.

0 Shares

Update: 3 martie 2017, minora afost gasita si condusa acasa. Ea a declarat ca nu a suferit nici un fel de agresiune si ca a plecat in mod voit de acasa.

Minora, Bodovschi Bianca Alexandra, de 14 ani din mun. Tulcea, județul Tulcea, a dispărut la 23.02.2017, când a plecat de la domiciliu unde nu a mai revenit până în prezent.

minora-disparuta

Semnalmentele minorei sunt: înălțime 1,62, ten deschis, păr șaten purtat de obicei în coc deasupra capului, ochi căprui, o aluniță mică pe mijlocul obrazului stâng. Minora este dezvoltată fizico-morfologic superior vârstei pe care o are.

La data dispariției purta o geacă din fâș bleumarin cu glugă și blană artificială pe marginea glugii, șal de culoare roz, blugi albaștri și ghete de culoare albastră.

Cine o recunoaște pe minoră sau are informații despre aceasta sau locul unde se află, este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau numerele de telefon 0240/506762 și 0240/506700 interior 20256.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com