Click pentru a te abona

Minor de 16 ani acuzat de furt și conducerea unui vehicul fără permis a fost încarcerat într-un centru educativ

1 Shares

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Hamcearca și Luncavița, au depistat pe raza comunei Hamcearca o persoană urmărită național, condamnată de Judecătoria Tulcea cu măsura educativă de 1 an și 3 luni.

La data de 5 august a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Hamcearca și Luncavița au identificat un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Hamcearca, județul Tulcea, pe numele căruia Judecătoria Tulcea a dispus măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an și 3 luni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în cursul lunii martie a.c., tânărul ar fi sustras cheile și un autoturism de pe raza localității pe care l-ar fi condus pe raza județului Tulcea, provocând un accident rutier fără victime.
Persoana în cauză a fost escortată şi încarcerată în Centrul educativ Târgu-Ocna.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com