Click pentru a te abona

Minor băut și fără permis a ucis un tânăr de 20 de ani și a rănit grav un adolescent

60 Shares

S-a întâmplat în zorii zilei de astăzi, în jurul orelor 4,00 a.m. pe DN 22A, între localitățile Cataloi și Nalbant (județul Tulcea) când un tânăr de 17 ani care a sustras cheile mașinii tatălui său, a mers cu doi prieteni, au consumat băuturi alcoolice și au plecat cu mașina.

Pe fondul efectuării unor manevre de depășire, a lipsei de experianță  și a vitezei, a pierdut controlul autovehiculului, a ieșit în afara carosabilului și s-a izbit de un copac. În urma testării conducatorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor accidentului rutier: cel care conducea mașina, un tânăr de 17 ani, a fost extras dintre fiarele mașinii în stare de conștiență iar adolescentul de 16 ani, în stare de inconștiență, cu membrul inferior amputat.

În cazul persoanei de 20 de ani (care a fost găsită în afara autoturismului) a fost din nefericire pronunțat decesul.

S-a intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, un echipaj SMURD și șase subofițeri. De asemenea la fața locului a intervenit un echipaj SAJ și un echipaj de poliție.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com