Click pentru a te abona

Ministrul Turismului promovează România fără Delta Dunării, fără profesionalism, cu indiferență și cinism

367 Shares

 România este pe ultimele locuri în cadrul Uniunii Europene la toți indicatorii din turism și cu un mare deficit în balanța de plăți în această zonă.

Ministrul Turismului,  Bogdan Gheorghe Trif demonstrează pe zi ce trece că a conduce acest Minister este un lucru mult prea mare pentru el și ar trebui să învețe să se aplece asupra problemelor  reale din turism.

Ministerul Turismului a făcut public noul clip de promovare a României care durează 3 minute și jumătate cu mesajul : „România , o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an”. O Românie fără Delta Dunării, fără tradițiile și obiceiurile atât de mult căutate de turiști. Vă imaginați cum ar arăta România fără Dunărea care a însoțit acest popor în toate timpurile? Este doar lipsă de profesionalism sau este indifereanță și cinism față de felul în care promovăm România în plan extern și față de felul în care cheltuim banii pentru promovare?

Cât a costat acest videoclip ? Este un mister!

În imagini  apare o singură vedetă – Ilie Năstase. Doar el reprezintă România ? Unde este Simona Halep, Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi și mulți alții ? Sunt foarte multe imagini pe perioada iernii . România nu este frumoasă primăvara sau vara? Este oportun să promovăm în felul acesta România?

Avem o țară fantastic de bogată ce se caracterizează printr-o mare diversitate și complexitate a formelor de relief.

Domnule Ministru știți că Delta Dunării este a doua ca mărime și cea mai bine conservată dintre deltele europene, fiind declarată Patrimoniu Mondial al UNESCO? Delta Dunării este unică în Europa și printre cele mai interesante din lume și trebuie promovată  ca destinație ecoturistică integrată.

Cum dezvoltăm România dacă noi nu promovăm la adevărata valoare  Delta Dunării?

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com