Click pentru a te abona

Ministrul liberal al Sănătății ne vorbește despre “scenarii”, “platouri” sau “cocoașe” fără să ne spună care este pericolul real pentru noi și copiii noștri. Pentru că nu poate.

92 Shares

Ministrul Tătaru ne-a spus că e „prematur” de spus dacă numărul de cazuri de infectări cu Covid19 va scădea după ce astăzi (23 Septembrie) autoritățile au comunicat un nou record de infectări în 24 de ore: 1767 (!) și tot mai multe internări la ATI.

„Încercăm să menținem acest platou. Și dacă menținem acel platou, spre jumătatea lunii octombrie să ne gândim și la o scădere de număr de cazuri. Dar să nu uităm, vine sezonul rece, sezonul gripei, trebuie să acționăm ca atare”, a spus ilustrul ministru al Sănătății. Iar declarațiile lui, din care nu știi ce să înțelegi, întrebat dacă, după alegerile locale, autoritățile se gândesc la un lockdown parțial, Tătaru a răspuns: „Noi avem în evaluare orice scenariu. Haideți să vedem ce putem face pentru a menține un platou după o lună grea și să ajungem pe o pantă descendentă. Cred că ține doar de noi dacă vom avea un lockdown sau nu…”

De asemenea, conform declarației președintelui Iohannis că nu va ezita să reintroducă starea de urgență dacă ,,avem o creștere semnificativă a numărului de persoane noi infectate în perioada următoare” .

În tot acest context nu putem decât să ne întrebăm: care a fost interesul real al peneleului atunci când a ținut cu tot dinadinsul să vină la guvernare, altul decât cel electoral?!

Pentru că dacă ne uităm ce a făcut acest guvern aflat mereu pe muchie de cuțit în, iată, aproape un an de…”guvernare”, nu vom regăsi decât scânceli neputincioase gen „nu putem”…”nu avem bani”…”nu avem toată puterea”…”nu, putem da copiilor alocații majorate”, „nu putem majora pesiile cu 40% pentru că…” bla, bla…

Dar „trebuie” să facem alegeri locale și parlamentare repede-repede indiferent de câți români se vor prezenta la urne, indiferent de faptul că nu au avut niciodată un program coerent de guvernare, indiferent de faptul că se îngrămădesc acești domni liberali să inaugureze orice (!) chiar dacă ei nu au realizat nimic pentru că investițiile de care încearcă să se lipească acum sunt începute și realizate în mare parte în timpul guvernării PSD, indiferenți la ce spun oamenii, pentru că nu au decât o singură agendă: să guverneze mai departe cu măsuri drastice de austeritate care se vor „impune” după 1 Ianuarie 2021, după ce nu au explicat nici măcar odată ce fac cu banii foarte-foarte mulți împrumutați în acest an de guvernare liberală.

De aceea trebuie să facem acest efort, să ne prezentăm la vot și să-i trimitem acasă. Puntru că au demostrat că „nu pot” guverna.

Deputat PSD Mirela Furtună

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com