Click pentru a te abona

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale prezintă astăzi la Bruxelles, priorităţile în domeniul culturii.

82 Shares

“Este vorba despre o serie de reuniuni şi întrevederi bilaterale în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Cu acest prilej va avea loc vernisajul expoziției de artă românească contemporană “Construcție/Comunicare” care are un motto inspirat de Constantin Brâncuși:  “Arhitectura este scuptura locuită” care ne îndeamnă să pătrundem sensul ideii conform căreia, atât construcția cât și comunicarea sunt valori umane corelate” spune deputatul social democrat Mirela Furtună, vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților.

“Vor fi prezentate lucrări ale artiștilor români alături de lucrările colecției permanente de artă a Parlamentului European iar pe 24 ianuarie, va fi marcată Ziua Unirii Principatelor Române printr-un concert de muzică clasică al Orchestrei Române de Tineret, găzduit de BOZAR, instituţie culturală de prestigiu din Bruxelles.

Tot astăzi, colegul nostru, senatorul și ministrul Eugen Teodorovici, prezidează prima şedinţă a Consiliului pentru afaceri europene şi financiare (ECOFIN)” a precizat parlamentarul social democrat, Mirela Furtună.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com