Click pentru a te abona

Migranți din Sri Lanka și Afganistan, conduși de o călăuză din Ucraina au fost reținuți de polițiștii de frontieră Pardina

0 Shares

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona localităţii de frontieră Pardina din judeţul Tulcea, cinci cetăţeni din Sri Lanka, doi din Afganistan şi o călăuză din Ucraina, care au trecut fluviul Dunărea cu o ambarcaţiune, intenţionând să intre ilegal în ţara noastră.
imigranti
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Pardina au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale, în urma căreia au identificat, în data de 3 august a.c., la ora 3,45 a.m., la intersecţia canalelor Stipoc şi Pantelei, opt persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nu vorbeau limba română.

Grupul de persoane a fost condus pentru verificări la sediul Poliţiei de Frontieră Pardina, unde s-a stabilit faptul că cinci dintre bărbaţi sunt cetăţeni srilankezi, doi sunt afgani şi un altul, ucrainean. Aceştia au declarat că, la adăpostul întunericului, au traversat fluviul Dunărea dinspre Ucraina, cu o ambarcaţiune, călăuza fiind cetăţeanul ucrainean, Oleg K., în vârstă de 50 de ani. Cetăţenii srilankezi şi afgani, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au declarat că intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră au început cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat“ şi „trafic de migranţi“.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com