Click pentru a te abona

Michael Gudu: La mulți ani de ziua Educației! La mulți ani de ziua Profesorilor! Meritați tot respectul din lume și cele mai frumoase cuvinte de laudă

1.7K Shares

Ziua internaţională a profesorului a fost desemnată de UNESCO cu scopul de a marca semnarea Recomandării UNESCO/OIM (Organizația Internațională a Muncii) privind statutul profesorilor.

Recomandarea din 1966 împreună cu Recomandare privind învățământul superior (1977) formează principalul cadru de referință pentru abordarea drepturilor și responsabilităților cadrelor didactice. Tocmai din acest motiv, pe data de 5 octombrie sărbătorim atât Ziua Mondială a Educației, cât și Ziua Profesorului.

Ziua Mondială a Educaţiei 5 Octombrie 2023

Profesorii sunt indispensabili dintr-un învățământ de calitate, motiv pentru care Organizația Națiunilor Unite insistă ca toți profesorii care sunt recrutați să fie remunerați pe măsură și să beneficieze de formare profesională, tocmai pentru a fi motivați de resursele educaționale și financiare.

Michael Gudu deputat PNL Tulcea

La mulți ani de Ziua Educației. Vă mulțumim pentru toată munca depusă, pentru fidelitatea față de profesie, dar și pentru faptul că educați cu atâta pasiune generații întregi de elevi. Contribuția dumneavoastră este crucială în educația fiecărui om. Meritați tot respectul din lume și cele mai frumoase cuvinte de laudă.

A educa este o profesie, dar și o chemare aleasă a oamenilor care reușesc să împărtășească celorlalți din cunoașterea lor, onorându-și vocația de dascăl. Profesorii noștri făuresc astăzi România de mâine, pregătindu-i un viitor mai bun dimpreună cu părinții și ceilalți parteneri ai procesului educațional.

Astăzi, mă înclin cu recunoștință în fața tuturor celor care se dedică acestei meniri. Drept urmare aduc un omagiu pentru dedicația profesorilor români și a celor din întreaga lume.

La mulți ani de ziua Educației!  La mulți ani de ziua Profesorilor!

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

1.7K Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com