Click pentru a te abona

Michael Gudu: Fermierii trebuie să fie ascultați, trebuie să fie ajutați, pentru că discutăm aici de ceea ce înseamnă securitate alimentară

1.7K Shares

Ministerul Transporturilor trebuie să lanseze dialogul cu cei care protestează. Oamenii trebuie ascultați. A existat o întâlnire astăzi la Guvern, dar ministrul transporturilor, pe care transportatorii îl așteptau pentru discuții, nu a participat.

Michael Gudu Fermierii trebuie să fie ascultați trebuie să fie ajutați

Atunci când sindicatele sau chiar cei care nu sunt membri de sindicat își doresc să discute cu reprezentanți guvernamentali sau ministeriali, ei trebuie să aibă tot timpul ușa deschisă.

Ministerul Finanțelor, de exemplu, a fost întotdeauna deschis pentru discuții, a explicat constant măsurile pe care le-a propus sau le-a luat, respectiv s-a coordonat și a colaborat cu celelalte ministere.

Michael Gudu

La fel de important este însă ca România să rămână o țară stabilă social. Protestele trebuie să fie excepția, iar dialogul trebuie să fie regula.

PNL este categoric împotriva anarhiei. Românii au doar de pierdut din nemulțumiri sociale stimulate sau inflamate. Ordinea e esențială pentru construirea bunăstării românilor; nimic nu se poate construi într-o atmosferă de scandal.

În privința fermierilor soluția trebuie să vină de la Ministerul Agriculturii. Domnul ministru a anunțat că se va întâlni luni cu fermierii, deși poate ar fi trebuit să existe discuții mai devreme. Cert este că există bani europeni pentru a fi plătiți fermierii, toți cei care au depus cereri de finanțare către APIA

Fermierii trebuie să fie ascultați, trebuie să fi ajutați, pentru că discutăm aici de ceea ce înseamnă securitate alimentară.

Michael Gudu, Deputat PNL Tulcea

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

1.7K Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com