Click pentru a te abona

Mesajul primarului pentru tulceni: Rămâneți calmi, nu intrați în panică, suntem aici pentru dumneavoastră. #solidaritatetulcea

372 Shares

“Trebuie să ne păstrăm calmul cu toții, să respectăm regulile, să avem grijă de bătrânii noștrii rugându-i să rămână în casă. Vreau să vă asigur că luăm TOATE măsurile posibile pentru protejarea locuitorilor municipiului Tulcea” a declarat primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea

“Dragi tulceni, vreau să vă comunic faptul că NU se suspendă transportul local cu autobuze pentru călătorii din municipiu. Se asigură în continuare transportul în condiții normale pentru Șantierul Naval, iar pe restul liniilor se va dimensiona în funcție de numărul de călători, conform situației speciale în care ne aflăm.

Deasemenea, vreau să vă rog să înțelegeți că măsurile pe care le luăm în fiecare zi sunt pentru binele tuturor pentru că situația de urgență în care ne aflăm este extrem de serioasă și trebuie să o tratăm ca atare.

Vă rog să respectați cu strictețe măsurile impuse de autorități, să aveți grijă de igiena personală dar și de cea din comunitate, să evitați aglomerația. Vreau să mulțumesc societății civile, voluntarilor, celor care-și pun viața în pericol pentru a se afla în continuare în slujba cetățenilor.

Sunt în continuare oameni care vor să ajute, mulțumesc Asociației Blondie de la care am primit 25000 perechi de mănuși de protecție care au fost distribuite astfel: Spitalului Județean, Stației de Salvare, Poștei Române (pentru factorii poștali) și personalului care intră în contact direct cu publicul din Primărie.
Așteptăm,  în cursul acestei săptămâni, donații constând în măști de protecție, dezinfectanți, halate, pe care le vom distribui imediat ce le vom primi.

Aș mai avea o informație de interes public: începând cu data de 1 Aprilie 2020 nu se mai oficiază căsătorii în zilele de sâmbătă si duminică. Căsătoriile se vor oficia de luni până vineri în intervalul orar 8.00-16.00.

Vă rog în continuare să rămâneți în casă, să vă protejați, să aveți grijă de părinții și de bunicii dumneavoastră să rămână acasă, să nu iasă pe stradă pentru că în felul acesta-i vor fi protejați. Deasemenea, știu că este greu dar țineți copiii în casă și evitați pe cât posibil deplasările.

Aștept în continuare mesajele dumneavoastră și voi răspunde întrebărilor în măsura în care solicitările dumneavoastră depind de Primăria Municipiului Tulcea.
PENTRU SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ ȘI A NOASTRĂ, A TUTUROR, RĂMÂNEȚI ACASĂ ȘI RESPECTAȚI MĂSURILE IMPUSE!”a mai spus primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com