Click pentru a te abona

Mediul de afaceri tulcean solicită facilități fiscale menite să stimuleze angajarea și păstrarea angajaților pe piața muncii

455 Shares

La ultima întâlnire cu mediul de afaceri tulcean la care am participat alături de Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice și ministru interimar al Fondurilor Europene, și de colegii mei, au fost supuse dezbaterii problemele deosebite cu care se confruntă întreprinzătorii tulceni privind lipsa tot mai acută a forței de muncă îndeosebi a celei calificate în toate sectoarele de activitate din mediul privat, încadrarea  tinerilor și a elevilor și problemele legate de programul de lucru al acestora în raport cu productivitatea muncii. O chestiune specială pentru zona județului Tulcea s-a dovedit a fi păstrarea angajaților din turism în extrasezon.

Cunosc în detaliu fiecare dintre problemele invocate în dezbaterea de la Tulcea, susțin propunerile pertinente venite din rândul oamenilor de afaceri tulceni privind acordarea de către Guvernul României a unor facilități fiscale menite să stimuleze angajarea și păstrarea angajaților pe piața muncii precum și celelalte probleme aflate-n dezbatere, drept pentru care mi- am asumat sarcina de a face toate diligențele necesare pentru ca aceste proiecte absolut necesare în procesul de desfășurare a activității în mediul privat, să devină realitate.

Ministrul Teodorovici a declarat că toate propunerile aplicabile se vor regăsi în acte legislative ce urmează să fie adoptate în perioada următoare.

De altfel, din declarațiile domniei sale rezultă faptul că în prima ședință de Guvern ar putea fi inițiată Ordonanța privind amnistia fiscală conform procedurilor și pe coordonatele stabilite. Deasemenea, urmează să fie adoptat un act normativ care va avea ca obiect un pachet de măsuri adresate în special mediului privat și n-ar fi exclus ca unele din solicitările întreprinzătorilor tulceni să-și găsească soluțiile în prevederile acestui act normativ.

În același context Ministrul Eugen Teodorovici a promis sprijinul său pe toată perioada de interimat la Ministerul Fondurilor Europene referitor în derularea sau implementarea unor proiecte finanțate de Uniunea Europeană.

Deputat Radu Anișoara

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com