Click pentru a te abona

Medici implicați în lupta împotriva COVID-19, răsplătiți cu sejururi gratuite în Deltă și la munte oferite de Grupul Eurolines

282 Shares

În semn de recunoștință pentru eforturile depuse de medicii implicați în lupta împotriva Covid-19, Grupul Eurolines, deținut de Dragoș Anastasiu, a oferit sejururi gratuite în Deltă și la munte unui număr de 20 de doctori și familiilor acestora. Sejururile de relaxare sunt la Green Village 4* Resort din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, și în resortul Valea Verde din satul Cund, județul Mureș.

Inițiativa Grupului Eurolines a fost transmisă Ministerului Sănătății, care a acceptat să sprijine acest demers și a stabilit legătura cu doctorii care beneficiază de vacanțe.

“Am invitat în cele două resorturi din Grupul Eurolines medici care, în ultimele trei luni, nu au avut parte de zile de relaxare, au lucrat în ture epuizante și și-au sacrificat orele de odihnă pentru a salva viețile pacienților infectați cu virusul Covid-19. Am considerat că este rândul nostru să avem grijă de cei care au depus eforturi pentru ca România să se facă bine”, a declarat Liliana Șmira, Director General Green Village 4*Resort.

Vacanțele sunt pentru întreaga familie, iar cazarea, transportul și toate mesele sunt asigurate de organizatori.“Surprinzător, a fost dificil să îi convingem pe medici să ia o pauză de la activitățile solicitante din spitale, pentru că, pur și simplu, nu voiau să iasă din ritmul pe care și l-au impus în ultimele luni dintr-un sentiment de responsabilitate față de bolnavi. Dar, în cele din urmă, au acceptat această vacanță, pentru că au înțeles că e o bună ocazie să stea împreună cu familia, cu copiii, pe care mulți nu au apucat să îi vadă prea mult în această perioadă grea”, a completat Jonas Schäfer, Director General Valea Verde Resort.

Medicii se vor bucura de câteva zile de relaxare în paradisul din Delta Dunării sau în inima Transilvaniei în cea de-a doua jumătate a lunii iunie. Primii medici au ajuns în vacanță duminică, 14 iunie, la Green Village Resort. În ultima săptămână din lună, vor fi cazați oaspeții de la Valea Verde Resort.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com