Click pentru a te abona

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită, după un apel la Call Center anticorupție D.G.A.

266 Shares

Luni, 26 octombrie 2020, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, cu sprijinul Serviciului Operații și Serviciului Tehnic din cadrul D.G.A. – structura centrală, au surprins în flagrant luând mită un medic ginecolog din cadrul unui spital din municipiul Giurgiu. Acesta a primit suma de 500 de lei, cu titlu de mită, de la un martor denunțător (aparținător al unui pacient), în scopul exercitării unor acte medicale.

Anterior, medicul a mai pretins și primit de la aceeași persoană, precum și de la pacientul respectiv, suma de 600 de lei, tot în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu (efectuarea unei intervenții medicale chirurgicale de cezariană).

Dosarul penal a fost inițiat ca urmare a unui apel telefonic la linia Call Center anticorupție gratuită a Direcției Generale Anticorupție 0800.806.806.

Persoana prinsă în flagrant a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, unde i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, procurorul de caz dispunând măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore.

Cercetările continuă în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele, iar în cursul zilei de astăzi, 27.10.2020 urmează a se dispune cu privire la măsurile procesuale adecvate, în raport de evoluția anchetei.

266 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com