Click pentru a te abona

Mașina cu care trei constănțeni au fugit după ce au spart un bancomat, a fost scoasă de scafandri din Lacul Tașaul

323 Shares

Urmare a cercetărilor în dosarul penal privind furtul din bancomat, din localitatea Lumina, din data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului  Investigații Criminale au depistat autoturismul care ar fi fost folosit la comiterea faptei.

Acesta a fost recuperat, cu ajutorul scafandrilor din cadrul I.S.U. Dobrogea, din lacul Tașaul. Cercetările continuă în  vederea stabilirii tuturor  persoanelor implicate.

Reamintim faptul că la sfârșitul lunii februarie, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un bancomat din incinta unei societăți comerciale din localitatea Lumina, a avut loc o explozie. Din primele verificări s-a stabilit că, persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reușind să fugă de la fața locului cu un autoturism.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Polițiștii au instituit filtre și au efectuat cercetări în vederea stabilirii identității și depistării persoanelor implicate.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat, mai multe percheziții domiciliare. Astfel, în urma activităților desfășurate la data de 21 martie a.c., în Agigea și Oituz, din Județul Constanța, polițiștii de investigații criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracțională de persoana în cauză.

În cauza prezentată, la data de 26 februarie a.c., barbatul, de 37 de ani, ar fi distrus, prin utilizarea unei substanțe explozive, un bancomat din incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Lumina și ar fi sustras cutii în care erau depozitate sume de bani.

Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii. Ulterior, aceasta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.  Pe parcursul cercetărilor au fost găsiți și ceilalți doi inculpați iar astăzi a fost recuperate mașina cu care aceștia augit și decare au scăpat rapid cu speranța că astfel nu vor fi identificați.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com