Click pentru a te abona

Mărțișoare pentru doamnele și domnișoarele din fabricile situate-n Măcin și Greci. O primăvară senină și liniștită!

385 Shares

Echipa Consiliului Județean Tulcea a ajuns la Greci, unde a poposit la Primărie și apoi la două fabrici de confecții și un laborator de cofetărie, respectiv la Măcin, la fabricile de confecții textile, dar și la Spitalul Orășenesc.

„Mi-am promis încă de la începutul primului meu mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea să ajung în fiecare an de mărțișor la doamnele și domnișoarele care lucrează în fabricile de confecții din nordul județului și în cea mai îndrăgită fabrică de dulciuri, prăjituri și delicioase produse de cofetărie situată în localitatea Greci. Am reușit în fiecare an să – mi țin promisiunea pentru că este o datorie de onoare care mă emoționează de fiecare dată.

M-a ajutat bunul Dumnezeu ca și în acest an să ajung la Măcin și la Greci pentru a oferi micuțul simbol al primăverii doamnelor și domnișoarelor care merită cu prisosință tot respectul și considerațiunea pentru tot ceea ce fac pentru familie, pentru societate, pentru noi toți. Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Să încercăm să păstram primăvara așa cum este – anotimpul renașterii, al noilor începuturi și al speranței. O primăvară senină și liniștită cu bucurie și împăcare tuturor”, le-a transmis președintele Horia Teodorescu doamnelor și domnișoarelor din județ.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com