Click pentru a trimite e-mail

Marți, 20 iunie, vot final în Camera Deputaților pentru transferul falezei către autoritățile locale

0 Shares

Proiectul de lege adoptat de Senat în procedură de urgență intră în dezbatere în Camera Deputaților în ședința de marți. Acesta se referă la ‘transmiterea unor imobile aflate în administrarea Ministerului Transporturilor și în concesiunea Companiei Naționale ‘Administrația Porturilor Dunării Maritime’ — S.A. Galați, din domeniul public al statului în domeniul public al județului Tulcea’.port faleza tulcea

‘După patru ani de eforturi ale Consiliului Județean Tulcea, iată că a venit momentul să vedem că pe ordinea de zi a Camerei Deputaților (Cameră Decizională) din data de 20 iunie 2017 se regăsește și proiectul prin care se transferă spre administrare către autoritățile locale portul și faleza din Tulcea’, spune presedintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Potrivit inițiatorilor, prin trecerea tuturor acestor elemente de infrastructură în proprietatea județului Tulcea, se pot elabora programe și implementa proiecte de consolidare a malurilor și de refacere a magistralelor de apă și canalizare, în vederea eliminării fenomenelor care au ca efect afectarea aliniamentelor de blocuri situate pe faleza Tulcea.

faleza

Președintele Horia Teodorescu vorbește despre ceea ce va urma după preluarea acestui obiectiv, mult așteptat de autoritățile din Tulcea: ‘Depinde de noi cum vom putea să gestionăm cât mai bine oportunitatea de a schimba acest obiectiv, astfel încât să avem, poate, cel mai important si frumos punct de atractie din județul nostru. Ținând cont de faptul că este principala poartă de intrare în Delta Dunării, va trebui să găsim cel mai adecvat proiect prin care să schimbăm și să dezvoltăm această zonă, unde tulcenii să regăsească zona de promenadă și destindere pe care au asteptat-o de multi ani. Aș dori, în final, să mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine în acest demers lung și greu’.

faleza-dunare-gheata

Prin Programul Operational de Infrastructura Mare mecanismului financiar Investitii Teritorial Integrate (ITI)-Delta Dunarii, urmeaza sa fie reabilitata faleza orasului Tulcea.

Faleza din Tulcea este cea mai mare, mai spectaculoasă și mai încărcată de istorie faleză a dunării, loc de promenadă și loisir din timpurile cele vechi. Faleza din Tulcea se năruie cu fiecare zi care trece.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com