Click pentru a te abona

Marinov Gabriel Teodosie a fost învestit subprefect al județului Tulcea

Marți, 2 iulie, Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea a găzduit ședința solemnă de învestire a noului subprefect al Județului Tulcea, Teodosie Gabriel Marinov.

La eveniment au participat Adrian Petcu, secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreședinții Dumitru Mergeani și Petre Badea, prefectul Județului Tulcea, Lucian Furdui, viceprimarii municipiului Andaluzia Luca și Petre Marinescu, reprezentanții instituțiilor deconcentrate și militarizate din județ.

Ceremonia a debutat cu intonarea imnului de stat, după care Adrian Petcu, secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor a dat citire Hotărârii de Guvern prin care Teodosie Gabriel Marinov a fost numit subprefect al județului Tulcea. Depunerea jurământului de către noul subprefect a fost precedată de alocuțiuni ale celor prezenți.

„Mă bucură această numire întrucât domnul Marinov vine din domeniul administrației, domnia sa excercitând o lungă perioadă de timp funcția de Director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, deci cunoaște hățișurile administrației și poate fi foarte util în încercarea de a definitiva proiectele importante ale județului Tulcea.

Felicit așadar pe noul subprefect al Județului Tulcea, domnul Teodosie Gabriel Marinov și sunt convins că vom face echipă competitivă”, a declarat, cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.