Click pentru a te abona

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni.Delicvența juvenilă

3 Shares

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din orașul Năvodari, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Constanța, pe numele căruia Curtea de Apel București a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și complicitate la evaziune fiscală.

Bărbații în cauză au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

Activitate informativ-preventivă desfășurată de polițiști

În cadrul Proiectului Curaj Civic, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității, însoțiți de un psiholog-specialist al Poliției Elvețiene, au vizitat Liceul Tehnologic din localitatea Cogealac și Școala Gimnazială nr. 1 Mihai Eminescu din Costinești, unde au desfășurat ore interactive cu elevii.

Astfel, la data de 17 aprilie a.c., polițiștii le-au explicat elevilor aspecte privind comportamentul neadecvat al tinerilor în societate și consecințele în cazul în care ar rămâne nepăsători față de potențialele victime, fiindu-le prezentate metode de prevenire a diverselor situații violente, prin expunerea materialelor video.

Activitățile se subscriu Programului național și local de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor.           

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com