Click pentru a te abona

Manager Spital Tulcea, dr. Năstăsescu Tudor: Comunicat referitor la defăimările din mediul online

730 Shares

Având în vedere defăimările apărute în mediul online în ultimele zile, legate de persoana mea și activitatea spitalului, precizez următoarele:


⦁ La conducerea Spitalului Județean de Urgență Tulcea există o echipă sudată care lucrează non-stop pentru pregătirea spitalului în confruntarea cu această pandemie care a îngenuncheat întreaga planetă.

⦁ Sistemul sanitar este subfinanțat cronic și facem eforturi supraomenești pentru asigurarea de echipamente de protecție, circuite, diagnostic precoce, materiale sanitare și medicamente, astfel încât să minimizăm pierderile de vieți omenești.

⦁ Se organizează spitalul în spații distincte COVID-19 și non-COVID-19 deoarece în județ nu poate fi organizat spital COVID-19.

⦁ Opriți aceste manifestări negative menite să panicheze populația. Nu este momentul pentru dezbinare și patimi politice. Sănătatea are o singură culoare – ALBĂ.

⦁ Activitatea mea de până acum și a echipei de conducere a Spitalului Județean de Urgență Tulcea trebuie să fie un garant că vom acționa CORECT în continuare. (Comunicat de presă)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com