Click pentru a te abona

Mahmudia-și modernizează întreaga zonă de faleză și de port cu un proiect generos al cărui contract de finanțare a fost semnat de primarul Ion Șerpescu

1K Shares

Chiar dacă suntem în campanie electorală eu am continuat să mă ocup ca și până acum de bunul mers al lucrurilor în comuna Mahmudia, de începutul școlii și de tot ceea ce pot face într-o perioadă complicată ce stă sub semnul pandemiei de coronavirus și a crizei economice provocate de toate câte s-au întâmplat în acest an.

Așadar, doresc să împart cu dumneavoastră bucuria unui nou proiect pe care ni l-am dorit cu toții, un proiect pentru care lucrăm din anul 2017 și pentru care am semnat zilele acestea contractul de finanțare și vorbim despre Amenajarea promenadei și a parcului de agrement pe malul Dunării.

Cu alte cuvinte, vorbim despre un proiect care intră deja în linie dreaptă de implementare și care va schimba în totalitate imaginea falezei de astăzi din Mahmudia cu niște lucrări distincte în deplină concordanță cu cele de interes existente în teren:  Zona dinspre Vest, intitulată Parc geologic pune în valoare formațiunea stâncoasă prezentă aici prin amenajarea unui traseu de promenadă care coboară înspre un punct de contact cu apele Dun[rii, amenajarea unei platforme pentru belvedere și a unui amfiteatru orientat către Dunăre;  

Zona centrală, intitulată Faleza comunală este configurată sub forma unei promenade pe malul Dunării care se desfășoară pe direcție Vest – Sud Est. Dotările amplasate de-a lungul acestei promenade sunt orientate către Dunăre și sunt reprezentate de: pavilion multifuncțional, pergolă, ponton și spațiu îmbarcare și debarcare pentru grupuri de turiști, trepte care asigură un punct de contact cu apa, loc de joacă pentru copii, foișor, turn de belvedere / observare pentru ornitologi amatori.

Faleza se termină cu o zonă cu caracter tehnic și nautic, alcătuită dintr-o rampă publică de lansare pentru ambarcațiuni mici și pentru ambarcațiuni mijlocii (din peridoc) această rampă îmbunătățește accesul în Delta Dunării pentru turiști.

Zona dinspre Sud Est intitulată Grădina publică, este un spațiu de relaxare și odihnă pe malul Dunării, cu elemente de floră endemică și dotat cu mobilier urban pentru odihnă și relaxare, orientat către Dunăre.

Proiectul este unul generos și sunt convins că va ajuta atât sectorul turistic din Mahmudia dar și celelalte sectoare de activitate așa după cum s-a întâmplat cu toate proiectele pe care le-am dezvoltat, le-am finalizat, iar lucrul acesta se vede cu ochiul liber, sau sunt în diferite stadii de implementare, lucru pe care, de asemenea, majoritatea oamenilor în mijlocul cârora trăiesc de o viață, îl știu, îmi acordă sprijin și încredere și le mulțumesc cu respect și reală considerațiune.

Așa după cum am mai spus, unii vorbesc despre lucruri pe care noi le-am realizat deja și vă asigur că atunci când ai semnat un contract de finanțare ai trecut de lucrurile cele mai complicate din derularea unui proiect și intri în linie dreaptă cu realizarea lui.

Am demonstrat că sunt un om de cuvânt, că-mi pasă de localitatea în care trăim cu toții, că-mi doresc să înflorească în cel mai real sens al cuvântului, Mahmudia noastră iar generațiile care vin după noi să fie mândre de acest loc atât de generos dăruit de Divinitate cu oameni harnici și minunați.

Sunt Ion Șerpescu, primarul Comunei Mahmudia și vă aștept duminică, 27 Septembrie 2020 la urne să votați pentru continuarea și finalizarea tuturor lucrurilor bune, făcute împreună pentru o comunitate unită.

Vă mulțumesc și vă asigur de toată implicarea și buna credință  a mea și a echipei cu care am lucrat în toți acești ani, oameni de ispravă, care merită încrederea dumneavoastră.

Comandat de PSD Tulcea, executat de APDR Dobrogeacult, CMFC 21200019

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com