Click pentru a te abona

Mahmudia: Și-a împușcat iubita apoi s-a sinucis. Desfigurată, femeia a supraviețuit.

55 Shares

S-a întâmplat la Mahmudia, unde, scenele șocante au îngrozit oamenii care au asistat înmărmuriți la felul în care un bărbat de 41 de ani a finalizat o neînțelegere pe care o avea cu femeia cu care trăia de ceva vreme și cu care s-a certat chiar înaintea incidentului după ce, în urmă cu cca. 3 săptămâni femeia l-ar fi părăsit și ar fi plecat la mama sa care locuia tot în Mahmudia. Se pare că omul avea crize de gelozie și devenea agreziv după consumul de băuturi alcoolice. 

După lăsarea întunericului, bărbatul a întrat furios, cu mintea rătăcită în magazinul unde lucra concubina sa în vârstă de 32 de ani. A tras câteva focuri cu o armă de vânătoare pe care, se pare că o deține ilegal, femeia a încercat să fugă dar s-a prăbușit într-o baltă de sânge.

Convins fiind că și-a omorât iubita, omul și-a pus capăt zilelor cu propria pușcă de vânătoare.

Femeia, desfigurată, a ajuns la spital unde se zbate între viață și moarte,  medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a femeii care are răni extrem de grave la față și cap. După tragedia de la Mahmudia un copil de 4 ani a rămas orfan de tată. Bărbatul avea și un băiat de 16 ani din prima căsătorie.

O echipă operativă, formată din procurori şi poliţişti de la Serviciile Criminalistic şi Arme, face cercetări la faţa locului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tentativă la omor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com