Click pentru a te abona

Măcinenii se pregătesc să ia cu asalt sediul Aquaserv din Tulcea pentru că suferă de mulți ani din cauza apei furnizate cu…”țârâita”

3 Shares

Deputatul social democrat Radu Anișoara a făcut publice printr-un comunicat de presă, problemele cu care se confruntă măcinenii ajunși la capătul răbdării:

“Urmare a numeroaselor solicitări primite din partea locuitorilor orașului Măcin, Județul Tulcea, referitoare la tot mai numeroasele probleme cu care se confruntă în existența lor cotidiană, referitoare la felul în care înțeleg unele instituții publice să-și respecte obligațiile contractuale față de cetățeni sau de felul în care reprezentanții administrației publice locale reușesc să dialogheze cu măcinenii, facem cunoscut faptul că am început toate diligențele legale necesare pentru a veni în sprijinul localnicilor.

În speță, vorbim despre faptul că furnizarea apei potabile este întreruptă timp de mai multe ore în fiecare zi, furnizarea de gaze este de asemenea deficitară, operatorul din zonă invocând o serie de motive tehnice care împiedică buna funcționare a relațiilor contractuale. Deasemenea, oamenii se plâng de faptul că traficul de mare tonaj se face prin mijlocul orașului în lipsa unei șosele de centură, drept pentru care, tot mai multe clădiri (locuințe dar și clădiri edilitare) se degradează cu riscul de a se prăbuși la un moment dat. Oamenii mai reclamă faptul că nu au un canal de informare/comunicare directă, eficientă, rapidă cu administrația publică locală.

Având în vedere cele expuse mai sus am adresat notificări publice cu întrebări la care așteptăm răspuns scris conform legislației în vigoare, după cum urmează:

  1. Care sunt motivele din cauza cărora furnizarea apei potabile este atât de deficitară, cu întreruperi de mai multe ore în fiecare zi și cu presiune redusă în multe dintre cartierele orașului? Aquaserv, furnizorul de apă potabilă din orașul Măcin, intenționează să remedieze această situație? Cum și în cât timp?
  2. Care sunt măsurile concrete care ar trebui luate în regim de urgență astfel încât furnizarea gazelor către consumatori să se facă în condițiile prevăzute în clauzele contractuale?
  3. Există vreun proiect bugetat pentru realizarea unei șosele de centură pentru ca traficul greu să nu mai tranziteze orașul și să afecteze structura de rezistență a locuințelor? Cum intenționează administrația publică locală să rezolve această situație în cel mai scurt timp posibil?
  4. Care sunt proiectele concrete pe care le aveți în derulare pentru ca măcar o parte dintre problemele invocate de locuitorii orașului Măcin să-și găsească rezolvare?
  5. Cum intenționați să găsiți o cale de comunicare simplă și eficientă cu măcinenii?

Menționăm faptul că suntem alături de locuitorii orașului Măcin care au anunțat că pregătesc un miting de protest în fața sediului Companiei Aquaserv Tulcea și că așteptăm răspunsuri la întrebările adresate în mod justificat, public”. (cp deputat Radu Anișoara)

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com