Click pentru a te abona

Măcinenii reclamă lipsa apei potabile în multe cartiere. Oamenii solicită rezolvarea urgentă a mai multor probleme edilitare ale orașului Măcin

487 Shares

După nenumărate sesizări adresate administrației publice locale și operatorului de apă din orașul Măcin conform cărora în anul de grație 2019, într-un oraș turistic al României, serviciul de apă-canal este ca în evul mediu (!) oamenii  au solicitat intervenția parlamentarului care s-a mai implicat în aceste probleme anul trecut, deputatului Radu Anișoara, pentru soluționarea unor probleme stringente referitoare la felul în care instituțiile publice înțeleg să-și respecte obligațiile contractuale față de măcineni.

“La fel s-a întâmplat anul trecut când, oamenii disperați din cauza faptului că-n miezul verii nu aveau apă decât cu țârâita iar dialogul cu reprezentanții administrației publice locale era extreme de defectuos. Am mers la Măcin, am vorbit cu oamenii, am făcut toate diligențele necesare și am inceput discuțiile cu Aquaserv. După toate discuțiile de anul trecut lucrurile s-au îmbunătățit într-o mica măsură cu promisiunea că problem invocate de cetățeni urmează să-și găsească rezolvarea prin investiții absolut necesare.

Pentru că, în mod evident acest lucru nu s-a întâmplat, revin cu notificările publice la care voi încerca să obțin niște răspunsuri în perioada imediat următoare

  1. De ce furnizarea apei potabile continuă să fie atât de deficitară, cu întreruperi de mai multe ore în fiecare zi și cu presiune redusă în multe dintre cartierele orașului? Aquaserv, furnizorul de apă potabilă din orașul Măcin, a promis că va remedia această stare de fapt care crează atâtea probleme măcinenilor. Ce s-a rezolvat în aproape un an de la ultima discuție în condițiile în care se pare că întreaga rețea de furnizare a apei are nevoie de reparații temeinice?
  2. Care sunt proiectele concrete pe care le aveți în derulare pentru ca măcar o parte dintre problemele invocate de locuitorii orașului Măcin să-și găsească rezolvare?

Menționez faptul că marți, 13 August a.c, începând cu orele 15,00 îi aștept pe măcineni la cabinetul parlamentar din orașul Măcin pentru mai multe detalii despre problemele cotidiene ale orașului care crează disconfort oamenilor care-și achită taxele, impozitele locale sau obligațiile contactuale pentru niște servicii.

Așadar, marți, 13 August 2019, la cabinetul parlamentar din centrul orașului Măcin, începând cu orele 15,00 avem program de audiențe și sper ca toți cei care mi-au scris sau m-au sunat dar și alți cetățeni să vină pentru a discuta pe larg despre problemele edilitare nerezolvate” a mai spus deputatul Radu Anișoara

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com