Click pentru a te abona

Măcinean arestat pentru o tâlhărie săvârșită în urmă cu cinci ani în Austria

61 Shares

*a intrat peste om în casă, l-a bătut și i-a luat 50.000 de euro

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale și polițiști din cadrul Poliției Orașului Măcin au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din orașul Măcin, pe numele căruia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă săvârșită în cursul anului 2015, pe teritoriul statului austriac.
Din cercetări a reieșit că persoana în cauză, în cursul anului 2015, ar fi pătruns în locuința unui bărbat, dintr-o localitate austriacă, iar prin agresiuni fizice, l-ar fi deposedat pe acesta de 50.000 de euro.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, urmând ca la data de 25 ianuarie a.c., să fie prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autoritățile austriece.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com