Click pentru a te abona

Măcin: Au băut împreună și-au “plecat” cu poșeta (cu acte și bani) a femeii.

33 Shares

În data de 12.02.2020,  în jurul orei 23.00, o patrulă mixtă alcătuită din jandarmi şi poliţişti, în timpul executării serviciului pe raza  oraşului Măcin, a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie cu privire la faptul că de la locuinţa acesteia s-a sustras o sumă de bani.

Patrula s-a deplasat operativ la faţa locului, iar în urma verificărilor, s-a constatat faptul că două persoane care fusese invitate în casa apelantei, după ce au consumat băuturi alcoolice, ar fi sustras, la plecare,  poşeta acesteia în care se afla suma de 1300 lei şi mai multe documente.

În urma verificărilor efectuate în curtea imobilului, s-a identificat poşeta cu toate documentele, însă din suma totală de 1300 lei lipsea suma de 350 lei.

În continuarea verificărilor, s-au desfăşurat activităţi specifice în comun, urmare cărora s-a reuşit identificarea în scurt timp a autorului.

Cu ocazia controlului corporal efectuat de oamenii legii, asupra persoanei în cauză a fost găsită suma de 150 lei şi mai multe bunuri.

Fiind întrebat de provenienţa acestor bunuri, cel în cauză a declarat că banii provin de la numita D.G., după ce i-a sustras din poşeta acesteia suma de 350 lei, dar din cauza stării avansate de ebrietate , acesta nu a putut să precizeze cu exactitate ce a făcut cu restul banilor.

Având în vedere aspectele sesizate, precum şi constatările făcute în urma verificărilor, pe numele persoanei în cauză s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228-229, alin. 1, lit. b – Cod Penal.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com