Click pentru a te abona

Lupta pentru o Europă mai bună este lupta noastră: vorbim despre pace, prosperitate şi libertate

180 Shares

La summitul PPE al liderilor locali şi regionali au participat 3.200 de delegaţi. La reuniune au mai luat parte şeful statului Klaus Iohannis, preşedintele PNL Ludovic Orban, candidatul PPE pentru poziţia de preşedinte al Comisiei Europene (CE) Manfred Weber, secretarul general al PPE Antonio López-Istúriz White, liderul grupului PPE în Comitetul Regiunilor Michael Schneider, directorul campaniei PPE pentru alegerile din 2019 Dara Murphy.

„Scrutinul din 26 mai capătă o importanţă deosebită. Este totuşi şi un moment cu o profundă valenţă civică pentru că viitorul Europei trebuie decis de voinţa oamenilor, nu de neimplicarea lor. Absenteismul înseamnă să le permitem altora să hotărască în locul nostru. Voi, lideri regionali şi locali, sunteţi interfaţa directă cu aomenii, şi vă îndemn să le transmiteţi acest lucru cetăţenilor. Votul este în definitiv cea mai bună formă de răspuns şi sancţiune la discursul populist, demogogic care a devenit virulent în Europa, dar şi în România”, a declarat Klaus Iohannis.

„Chiar dacă nu e perfect, proiectul european ne-a oferit cea mai lungă perioadă de prosperitate şi pace în Europa şi din responsbailitate pentru generaţiile viitoare trebuie să ne mobilizăm. Aceasta nu e doar o sarcină a aleşilor, sau reprezentanţilor noştri, nu e datoria exclusiv a şefilor de stat sau guvern, ci este o probă de solidaritate pe care trebuie să o dăm cu toţi, cetăţeni şi politicieni, zi de zi. (…) Lupta pentru o Europă mai bună este lupta noastră, a tututor celor pentru care Europa este sinonimă cu pacea, prosperitatea şi libertatea tuturor cetăţenilor din UE. Anul acesta în care au loc alegeri în PE e unul simbolic. Se împlinesc 30 de ani de când regimurile totalitare din Estul Europei au dispărut în sfârşit. Sunt 30 de ani de democraţie. Sunt 30 de ani de când ne-am câştigat libertatea de a ne putea reîntoarce după lungi suferinţe în marea familie europeană din care facem parte. Noi încă ne amintim ce înseamnă tirania, dictatura mediocrităţii, care ţine la putere un grup de privilegiaţi. iar Dramele acelor ani negri nu se vor mai repeta, nu în Europa, nu atâta timp cât depinde de noi să împiedicăm asta. Europa nu se poate întoarce în timp. E responsabilitatea noastră să dăm startul unei noi ere de prosperitate şi siguranţă”, a mai spus Klaus Iohannis, la Summitul PPE.

Nu există minuni, nu există soluţii miracol, nu există forţe din spate sau umbră care să ne ajute. Fraţilor, există doar bunul nostru simţ, doar educaţia noastră, doar omenia noastră, doar compasiunea noastră pentru cei aflaţi în suferinţă, doar dragostea faţă de semenii noştri, există munca primarilor PNL, există proiectele noastre. Pentru România nu există decât o singură soluţie, iar numele ei este PNL.

Deputat PNL Gudu Vasile

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com