Click pentru a te abona

Luncavița,2017:„Știuca fie cât de hoață, noi o scoatem de sub gheață!”

0 Shares

Ediția a III-a a concursului de pescuit „Știuca fie cât de hoață, noi o scoatem de sub gheață”, care a avut loc sâmbătă 28 ianuarie 2017, a fost încununată de succes!

pescuit-copca2                Au participat peste 70 de persoane, care s-au organizat în echipe de câte doi și care, beneficiind de o vreme superbă, au pescuit, au cântat, și s-au distrat „Ca la Luncavița și Rachelu”, adică extraordinar de frumos!

                Singurul loc unde se mai poate pescui sportiv din Comuna Luncavița, realizat prin parteneriat public și privat, din zona Rachelu, a oferit surprize foarte plăcute împătimiților pescuitului sportiv, de sub gheață fiind scoase capturi frumoase de știucă și biban. Exemplarele cele mai mari au depășit 4 kg, iar premiile au fost pe măsura acestora, constând în scule pentru pescuit.

–              Locul VI – Gigel CRISTEA și Costel NEGREA,

–              Locul V – Petrică MRAȚIC și Tudor ANDONE,

–              Locul IV – Ionel SĂRĂU și Săndel COCOȘ,

–              Locul III – Ion VĂDANA și Marcel RADU,

–              Locul II – Oprișan ENCIU și Ionel LAZĂR,

–              Locul I – două echipe: Ion ANDONE – Ionuț PETCU și Ștefan MUNTEANU – Ciurea ANGELIN , care au prins fiecare peste 5 kg de știucă.

–              Premii speciale:

o             Premiul pentru singurul pescar de sex feminin – Nicoleta RADU

o             Premiul de consolare: George COMAN și Mihai OPRINA

o             Premiul „Am dat cu totul!” – Gheorghe ANTOHI

o             Marea captură: Ion ANDONE

Fiecare premiu a fost suplimentat de câte o sticlă de „ZAIAFET”, un vin produs de SC Amfiteatru Vitis SRL și oferit de directorul general al acesteia, dl Tudorel PILAF, un fiu al Comunei Văcăreni și prin căsătorie și al Comunei Luncavița.

Mulțumesc tuturor participanților pentru fair-play, societăților SC CAPTAINE SERVICE 94 și SC TRANSION AGRO, pentru spațiile de pescuit pe care ni le-au pus la dispoziție, colegilor din primăria Luncavița pentru organizare și închei transmițând un avertisment celor care braconează aceste locuri întreținute cu foarte multă trudă, „BRACONIERILOR, SUNTEM CU OCHII PE VOI!”

Să ne întâlnim cu toții sănătoși la cea de-a IV-a ediție! Ilie Ștefan, Pimar al comunei Luncavița.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com