Click pentru a te abona

„Ludovic și Violeta, Învestiți cu izoleta” Românii au umor chiar și în condițiile extrem de grave impuse de pandemia Coronavirus

259 Shares

Ludovic Orban, autoizolat la Vila Lac 1, a fost unica și cea mai competentă nominalizare a lui Klaus Iohannis pentru funcția de premier. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, și-a făcut rapid testul pentru COVID 19, l-a făcut și ministrul Costache. Ulterior au venit și rezultatele pentru Orban. Dar este totuși în stare de autoizolare la…Vila Lac 1.

Mulți români se întreabă dacă acești oameni, în situația în care s-au declarat autoizolați, nu ar trebui să stea 14 zile  în această stare, sau cel puțin până la al doilea test negativ?! În aceste condiții, cum se va face învestirea guvernului, cum vor veni să depună jurământul la Cotroceni?!? Răspunsul este vânare de vânt.

Astăzi de dimineață, parlamentarii PSD au ajuns la parlament încercând să parcurgă procedurile de audiere a miniștrilor autoizolați împreună cu Ludovic Orban la Vila Lac1 sau în alte locuri prin…telefon (!!!) De râsu’ – plânsu’ toată această comedie într-un moment atât de grav pentru România. Parlamentarii PNL nu sunt prezenți, parlamentarii USR încearcă să transmită live pentru că jurnaliștii nu au voie să intre, stau buluc la poartă. Așadar, audierea în comisiile parlamentare a început la ora 09:00, însă, cu probleme tehnice. Unii miniștri, cum spuneam, nu au răspuns la telefon, altii au fost doar audio, nu si video, audierile se fac în doar câteva minute pentru că, nu-i așa, acești oameni UNICI au fost audiați deja de trei ori in ultimele luni.

Votul se va desfășura pe parcursul a șase ore. De la ora 11:00 se trece la vot in plen, organizat, în grupuri de maximum 20 de parlamentari, care vor intra unul câte unul, pe un culoar dezinfectat, în sala în care vor mai fi doar chestorul și secretarul. Toate astea doar după ce vor pe la punctul de testare de coronavirus, organizat in Parlament. Jurnalițtii nu au acces la această… nici nu știu cum să numesc această mis en scene care nici măcar nu este transmisă live prin sistemul Parlamentului.

Oamenii simpli așteaptă măsuri luate cu responsabilitate din partea unui guvern autentic , oamenii de afaceri care-și văd businessul distrus așteaptă, de asemenea, responsabilitate și măsuri concrete din partea unui guvern cu puteri depline, România se pregătește(?) să intre în Stadiul 3 al crizei de Coronavirus. În aceste condiții, Președintele Iohannis are un singur nume pentru premier: Ludovic Orban chiar dacă a fost dat jos printr-o moțiune de cenzură sau și-a depus mandatul, chiar dacă s-a autoizolat împreună cu tot guvernul său interimar, se pare că, în opinia președintelui României, este SINGURUL potențial premier din România. Situația care este astăzi în plină desfășurare în Parlamentul României este fără precedent. Nici în țara noastră și nici în lumea civilizată din câte cunosc. Dacă mă înșel, îmi cer scuze, dar nu cred.

Pe rețelele de socializare un vers a devenit viral vers care rezumă întreaga situație de la vârful politicii din România: “Ludovic și Violeta/Învestiți cu izoleta”. Comentariile sunt de prisos.

Un român revoltat. Geta Negrișanu. România chiar are nevoie de un guvern cu puteri depline. Competent și Responsabil.

PS. Numărul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 97, în noaptea de vineri spre sâmbătă au fost confirmate alte șase cazuri, iar în această dimineață (14 martie) încă două.

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com