Click pentru a te abona

Lucian Simion – Candidatul PSD pentru Primaria Tulcea

0 Shares

*”Rezultatele unui complex sondaj de opinie realizat de GSSC Avangarde în Municipiul Tulcea dar și în alte localități ale județului, ne-au ajutat să luăm o decizie privind persoanele cu cele mai bune rezultate, persoanele pe care cetățenii ar fi dispuși să le voteze la scrutinul din iunie.

*În urma deciziei adoptate de Organizația PSD a Județului Tulcea prin forurile sale, a fost desemnat drept candidat la funcția de Primar al Municipiului Tulcea, domnul Simion Eduard Lucian, care, în sondajul efectuat de Avangarde se situează la o distanță de 14 procente fașă de celelalte persoane aflate în competiție și vorbim despre competiție internă. În interiorul PSD.

*Personal, am convingerea că este omul cel mai potrivit pentru că administrația cu toate legile și cutumele sale nu se învață peste noapte. Este o altă abordare. O altă viziune”. (Teodorescu Horia, Președinte al Organizației județene a Partidului Social Democrat Tulcea)

*”Acum cred cu adevărat că avem toate argumentele necesare cu care putem câștiga încrederea tulcenilor: expertiza  și puterea mea de muncă și o echipă puternică, unită, apreciată, pregătită să schimbe în sfărșit viitorul acestui oraș.

Pentru că Tulcea, trebuie să intre cu adevărat în rândul orașelor europene și acest lucru nu se poate face doar cu aranjamentele florale din centrul urbei.

Într-o vreme în care societatea, în întregul său, pare mai divizată ca oricând iar oamenii sunt tot mai dezorientați și mai dezamăgiți, cred că ne revine datoria  de a da un semnal de unitate pentru realizarea unor proiecte complexe dar reale, menite să aducă acel model de dezvoltare socio-economică absolut necesar pentru ca viitorul concetățenilor noștri să însemne și oportunități și perspective, nu doar obligații.

De aceea vă propun o nouă viziune, proiecte și soluții economice curajoase dar bine argumentate, cu posibilități concrete de finanțare și, îndrăznesc să cred că putem acționa ca o adevărată echipă puternică și unită care se pune în slujba cetățenilor, a tulcenilor, care au mai mult ca oricând nevoie de repere profesionale și morale. Propun un Proiect pentru Tulcea.

Eu sunt mai tehnic, mai aplicat, am un program articulat pe care urmează să-l completăm, să-l dezvoltăm împreună,  pentru că trebuie să le explicăm tulcenilor ce vrem să facem, cum vom face tot ceea ce le propunem, în cât timp se va putea vedea cu ochiul liber schimbarea acestui oraș, în fapt o schimbare în bine a vieții tulcenilor”. (Lucian Simion, candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Tulcea)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com