Click pentru a te abona

Lovuri de muncă vacante în Uniunea Europeană/1August 2015

0 Shares

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Munca din Europa – EURES oferă 553 locuri de munca, astfel:

  • Angajatori din Germania oferă 193 locuri de munca in meseriile de: mecanic instalatii; sudor MIG-MAG; Operator CNC (laminar si strung); optician; betonist; fierar betonist; templar/dulgher; lucrator depozit; zugrav–vopsitor; sculer; instalator/montator instalatii gaze; mecanic echipamente prelucrarea maselor plastice si a cauciucului; muncitor metalurg; electrician; comisionar; hamal; mecanic auto; manager vanzari; agent de securitate; agent paza, tehnician sisteme de securitate (alarma si supraveghere); operator stivuitor; tehnician electronica – servire fibre laser de mare putere; asamblor–montator (lucrator in productie); operator CNC (strungar/frezor); mecatronist; bucatar; personal in industria gastronomiei de sistem;  barman; ospatar.
  • Angajator din Elvetia oferă 10 locuri de munca in meseria de Ingrijire copii.
  • Angajatori din Republica Ceha oferă 160 locuri de munca in meseriile de: lucrator in prelucrarea lemnului; operator; muncitor asamblare; operator autoclave/asamblori; lucratori in productie–asamblarea aparatelor de aer conditionat.
  • Angajatori din Suedia oferă 55 locuri de munca in meseriile de: femei de serviciu; mecanic auto; tinichigiu; vopsitor auto.
  • Angajatori din Marea Britanie oferă 42 locuri de munca in meseriile de: infirmier; sofer camion; asistent social; bucatar; ingrijitor persoane/infirmier; pictori, vopsitori, polizatori, carosier pegatitori suprafete pentru lacuit, montatori conponente auto; asistent medical.
  • Angajator din Spania oferă 1 loc de munca in meseria de maseur.
  • Angajatori din Norvegia  oferă 92 locuri de munca in meseriile de profesor asociat in metoda elementului finit (FEM) si analiza; coordonator de cercetare al UE in securitatea calculatoarelor; lider de echipa pentru stilisti; lider de echipa in servicii de coafura; lider de echipa in servicii pentru machiaj; lider de echipa in servicii in cosmetica-ingrijire; lider de echipa in servicii de infrumusetare; lider de echipa pentru yoga; lider de echipa pentru antrenori personali; lider de echipa pentru servicii de ingrijire a unghiilor; lider de echipa pentru servicii de masaj.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com