Click pentru a te abona

„Loverboy”de Tulcea. Cum au ajuns prostituate din dragoste.

22 Shares

*Cei în cauză ar fi racolat trei minore și o majoră, prin inducere în eroare, folosind metoda „Loverboy”, amenințări și loviri, profitând de starea vădită de vulnerabilitate, în vederea exploatării, prin obligarea la practicarea prostituției.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au destructurat un grup infracțional organizat, care ar fi exploatat sexual trei minore și o majoră, prin inducere în eroare, amenințări și loviri. Patru bărbați au fost reținuți.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Tulcea și în orașul Măcin, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2017 – 2018, 5 persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Cei în cauză ar fi racolat trei minore și o majoră, prin inducere în eroare, folosind metoda „Loverboy”, amenințări și loviri, profitând de starea vădită de vulnerabilitate, în vederea exploatării, prin obligarea la practicarea prostituției.

Aceștia le-ar fi adăpostit pe victime și le-ar fi transportat în municipiile Tulcea, Brăila, Focșani și Constanța, unde le-ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut foloase patrimoniale, respectiv sume de bani, de pe urma practicării prostituției de acestea.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate sume de bani, telefoane, un autoturism și acte privind transferuri de bani.

La data de 21 septembrie, 4 bărbați au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism, urmând a fi prezentați Tribunalului Tulcea, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea – Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com