Click pentru a te abona

Locuri de muncă în Uniunea Europeană

0 Shares

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilității Forței de Munca din Europa — EURES oferă 1188 locuri de munca, astfel:

Angajatori din Germania oferă 114 locuri de muncă în meseriile de: asistent medical; asistent medical generalist; ospătar; bucătar; ajutor bucătar; camerista; personal în industrie; montator gresie, linoleum, parchet; faiantar, mozaicar.

Angajatori din Marea Britanie oferă 41 locuri de munca în meseriile de infirmiera; asistent social, asistent medical generalist; soferi camion.

Angajatorii din Spania oferă 800 locuri de munca în meseria de muncitor necalificat în agricultura.

Angajatori din Norvegia oferă 20 locuri de muncă în meseria de șofer autobuz.

Angajatori din România ofera 75 de locuri de muncă cu detașare în Suedia, în meseria lucrători finisori în construcții; dulgheri; vopsitori auto; mecanic auto; femeie de serviciu

Angajatori din Danemarca ofera 135 de locuri de muncă în meseriile de lucrători în agricultură — culegători de mazăre; superviser culegător de fructe; specialist în irigarea solului prin intermediul irigațiilor; culegători căpșuni; culegători zmeură.

Angajatori din Polonia oferă 2 de locuri de muncă în meseria de dispecer transport.

Angajator din Bulgaria oferă 1 loc de muncă în meseria de agent vânzări pentru România.

De asemenea, cei care doresc să primească mai multe detalii despre locurile de muncă vacante din țările Uniunii Europene pot accesa www.eures.europa.eu, pot veni la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa, nr.10, sau pot suna la numărul de telefon 0240 512 298.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com