Click pentru a te abona

Locuri de mucă vacante în Uniunea Europeană prin Reţeaua EURES

0 Shares

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Munca din Europa – EURES oferă 371 locuri de munca, astfel:

  • Angajatori din Germania oferă 120 locuri de munca in meseriile de: asistent medical; optician; betonist; fierar betonist; templar/dulgher; manager vanzari; agent de securitate; agent paza, sudor MAG; Tehnician sisteme de securitate (alarma si supraveghere); operator stivuitor; mecanic auto; comisionar; Tehnician electronica – servire fibre laser de mare putere; Asamblor – montator (lucrator in productie); Operator CNC (strungar/frezor); Mecatronist.
  • Angajator din Elvetia oferă 10 locuri de munca in meseria de Ingrijire copii.
  • Angajatori din Republica Ceha oferă 160 locuri de munca in meseriile de: lucrator in prelucrarea lemnului; operator; muncitor asamblare; operator autoclave/asamblori; lucratori in productie – asamblarea aparatelor de aer conditionat.
  • Angajatori din Suedia oferă 55 locuri de munca in meseriile de: femei de serviciu; mecanic auto; tinichigiu; vopsitor auto.
  • Angajatori din Olanda oferă 20 locuri de munca in meseria de culegatori capsuni.
  • Angajator din Marea Britanie oferă 1 loc de munca in meseria de infirmier.
  • Angajator din Belgia oferă 2 locuri de munca in meseria de sofer camion CE.
  • Angajator din Spania oferă 1 loc de munca in meseria de maseur.
  • Angajator din Polonia oferă 1 loc de munca in meseria de reprezentant vanzari.
  • Angajatori din Norvegia  oferă 2 locuri de munca in meseriile de profesor asociat in metoda elementului finit (FEM) si analiza; coordonator de cercetare al UE in securitatea calculatoarelor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com